Валери Симеонов обвини президента в подклаждане на протестите: Радев е човек с тесногръдо мислене, който страда от тежък нарцисизъм!

България отблизо

Хора с пари стоят зад организираните групи и агитките, който предизвикаха агресия на протестите.

Това стана ясно от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов пред Нова телевизия. По думите му зад тези групи стоят „тъмните сили на задкулисието, които са използвани с политически цели“.

„Хората с пари плащат за всички тези ултраси. Ясно е кой плаща. Бяха прихванати разговори с Васил Божков, крими контингента, който е заинтересован в България да не цари ред“, заяви Симеонов.

„Вчерашният протест беше знак за провала на президента. Той се показа като човек с много тесногръдо мислене, който живее в негов свят“, обясни той.

По думите му това, което се случило вчера било „фиаското“ на амбициите на президента за овладяването на изпълнителната власт и да спечели следващите избори. Според Симеонов, Радев се показал като некомуникативен, с тесногръдо мислене човек, който страдал от тежък нарцисизъм. По думите му, той допринасял и за липсата на каквато и да било комуникация и диалог между протестиращи и управляващите.

Само че Валери Симеонов забравя едно – никой не е карал герберите да крадат и да разоряват държавата. Точно обратното. От тях се искаше само да възстановят икономиката и да тръгне България напред. Но те само възстановяваха краденето и нищо друго.

Затова народът ги изхвърли от своя коловоз. И ги запрати в трета глуха.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *