Вижте КОЙ и КАК ограби 100 милиарда от бедна България! Истината ще ви ШОКИРА!

България отблизо

Противно на поговорката, че „Гарван гарвану око не вади!“, нашенските новопокръстени олигарси се нахвърлиха един срещу друг в „бой последен“, заради остатъците от могъщата социалистическа икономика и последните пари в прокъсаните джобове на българите.

Два освирепели олигархични клана, съсредоточени около знакови фигури в нашия политически живот, се вкопчиха в смъртоносна схватка. За разлика от обикновените мафиотски битки обаче, тук не хвърчат куршуми наляво и надясно. Или поне не хвърчат така, че да се виждат от обикновените хора в страната. Тоест, хвърчат тайно.

Представителите и на двата клана са „бизнесмени“, облечени с костюми и вратовръзки, макар че за някои олигарси, костюми по мярка трудно могат да се намерят. Въпреки това клановете се борят повече с компромати и удари под кръста. И използват държавата като дойна крава, но под „благовидни“ предлози. Като например, участие в „приватизацията“. Или спечелване на конкурси, концесии и търгове. Само не става ясно на широката публика, като как се печелят тези държавни обществени поръчки все от едни и същи олигарси, които вече са завладели на практика цяла България.

Иронията се състои в това, че всеки от двата споменати олигархични клана, съсредоточени около Борисов, Пеевски и Цацаров от една страна, и  Прокопиев с неговите американски НПО-та от друга страна, се изтрепва в усилията си да доказва, че неговите представители не са никакви олигарси. Че всичко, което са награбили било напълно законно. А виж, техният опонент, е крадец и мошеник, който не заслужава доверието на българските граждани. И който трябва да бъде отстранен от политиката и от икономиката. Трябва да му се отнеме всичко, което притежава. И, естествено, да се даде на противоборстващия олигархичен клан. На Пеевси или на Прокопиев – в зависимост от това кой ще победи в лютата схватка.

И двата клана предвидливо са се обзавели с мощни медийни групировки, които ги обслужват денонощно. И които, в зависимост от конюнктурата търсят подкрепа и се кланят ту на Съединените щати, ту на Русия. Но не защото обичат едната или другата държава. А единствено, защото очакват някоя от тях да ги подкрепи в неистовата им жажда за пари и власт. И да им поднесе на тепсия същите тези пари и власт. Които те, като „честни бизнесмени“, после ще доказват, че не са  откраднали от държавата.

Да, олигарсите не крадат. Те просто принуждават правителствени чиновници, министри, депутати и цели партии да променят законите, така че въпросните мафиотски кланове не само да спечелят. Но и да станат единствени притежатели на целокупното народно богатство. Някои казват, че са награбили около 150 милиарда народна пара. Други – че парите са повече от 200 милиарда. Истината ще разберем, чак когато и двата клана бъдат въдворени на топло в затвора, където им е мястото.

Но, както казва българският народ, „С какъвто се събереш, такъв ставаш.“ Нашенските олигархични кланове се кланят повече на американците. И също като тях искат да владеят света. Разликата е само в мащабите. САЩ искат да владеят целия свят. БГ олигархията иска да владее само нашата „земя като една човешка длан“.

И тази битка няма да спре, докато не изчезне и последния мафиотско-олигархичен клан. Тоест, докато не бъде ликвидиран капитализма, който ги създава ежедневно и ежечасно.

Защото истината е, че БГ олигархията, в съюз със западната олигархия, унищожава и последните остатъци от мощната някога българска държава. Както и от свободния, трудолюбив и толерантен български народ.

И единственото спасение е да се борим за нашата България. За онази България, която осигуряваше достоен живот на 9 милиона български граждани.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Вижте КОЙ и КАК ограби 100 милиарда от бедна България! Истината ще ви ШОКИРА!

  1. Държава като пеперуда нежно пърхаща с криле
    на юг от Дунав изумруден е родно място на Делян
    Един младеж, с осанка мощна,сукал всеки божи час ,
    а дали не суче още? не,не от майка си-от нас!
    Кажете как така от нищото богатство трупа ден след ден,
    властта се свени да разнищи какъв е този бизнесмен.
    А дали не е в комбина със политиците на власт?
    Че нагло толкова години се смее със открита паст?
    Във плен сме днес на мушмуроци,захапали бездънна цица
    не си ли знаеме уроците,ще ръфаме на Дянкофф пицата.

  2. Господин Македонски вчера прочетох книгата Другарят Президент посветена на Салвадор Алиенде .И какво се оказа че по мирен начин не може да се победят десните ,фашистите ,неолибералите , демократите ,християн демократите и либералите . Пример за това е когато той отива в току що победилата революция в Куба ,накрая на посещението си великият Че Гевара му дава своя написана книга Партизанската война и за автограв е написал на моят приятел Салвадор Алиенде който се бори както и ние по различен начин .Та световната крадлива олигархия се побеждава не с парламентаризам а с бой и със шутове в гъза .Няма как по мирен начин да се победят крадците ,разбойниците и предателите в една държава .Книгата е много поучителна и интересна и актуална и днес ,намерете я и я прочетете за да видите истината в нея .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *