Владимир Путин разкри страшна истина за Запада! Ето какво каза руският лидер!

Свят

Дори да се предадем изцяло и да плюем на националните си фундаментални интереси, ще има ли някакви промени? Може и да има някакви външни сигнали, но кардинално нищо няма да се промени“, подчерта Владимир Путин в хода на тазгодишната „Пряка линия“.

„Няма да има кардинални промени в отношението на Запада към Русия, дори Москва да направи отстъпки и да се съгласи да изпълни всички искания на опонентите си“, заяви още руският президент Владимир Путин по време на директната линия.

„Русия е загубила $50 милиарда в периода на рестрикциите от страна на Запада от 2014 година, а Европейският съюз е загубил $240 млрд., заяви руският президент Владимир Путин в хода на ежегодната си директната линия.

„Имаме програма за т.нар. заместване на вноса – 667 млрд. рубли. Това ни принуди да развиваме даже такива направления, в които по-рано нямахме компетенции“, обясни Путин, като добави, че държавата и медиите трябва да оказват подкрепа на развитието на местните производители.  „Атаката на САЩ срещу корпорацията Huawei цели сдържането на развитието на Китай като конкурент на Америка“, заяви в четвъртък руският президент Владимир Путин в хода на директната линия./blitz.bg/

Можем само да заявим, че няма никой друг, който по-добре от нас да знае, че дори Русия да плюе на своите национални интереси, това няма с нищо да подобри отношението на Запада към Русия. Понеже целта на западняците е да унищожи Русия. Така както иска да унищожи нас, източноевропейците и осолено славянските народи.

Пряката линия с Владимир Путин“ е ежегоден „телемост“, в хода на който президентът отговаря на въпроси на гражданите. През тази година мероприятието се проведе за седемнадесети път. За пряката линия с руския президент Владимир Путин са постъпили повече от два милиона въпроси, предават РИА Новости и ТАСС.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *