Внимание: Експерт изненадващо разкри как руската армия ще завърши войната!

Свят

Украинската система за военен контрол е напълно унищожена по време на осигуряването от руската армия на безопасността на цивилното население в ДНР и ЛНР.

Задачата, поставена от руския лидер Владимир Путин, за демилитаризиране на Украйна е почти изпълнена. Това е заявил бившият офицер от специалните сили, полковникът от запаса Анатолий Матвийчук, информират световните издания.

Военният експерт е описал заключителния етап на военните действия в Украйна. Според него крайната точка за руската армия ще бъде ликвидирането на националистическите групи в западните райони на страната. След това руските войници трябва да стигнат до границата с Полша, смята анализаторът.

Полковникът е подчертал, че Варшава има исторически претенции към Москва. Според Матвийчук, Полша вече е готова да се възползва от ситуацията, за да си върне земите, които е загубила след 1939 г.

Призивът на полските власти към лидерите на САЩ и НАТО да изпратят миротворци свидетелства за желанието им да се сдобият с територии на Западна Украйна.

Експертът отбелязва, че сега Варшава се е насочила към Лвовската област в Украйна. Според анализатора, след като Русия достигне линията на съприкосновение с Полша, тя трябва да оборудва укрепени гранични пунктове.

Що се отнася до Украйна, руската армия вече е нанесла значителни щети на военно-промишления комплекс на ВСУ. Военновъздушните и военноморските сили са практически унищожени.

Системата за противовъздушна отбрана не е в състояние да осигури системно противодействие. Както отбелязва полковникът, само бронетанковите сили на противника остават частично боеспособни.

Матвейчук заявява, че поради разрушаването на военнопромишления комплекс украинските войски вече не могат да произвеждат или ремонтират бойна техника.

Днес украинските въоръжени сили могат да извършват само полеви ремонти на бронирани машини, но след като ресурсите им бъдат изчерпани, останалата техника също ще престане да функционира, смята експертът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *