Военен експерт каза какво трябва да направи Русия, за да победи по-бързо!

Свят

Военният експерт Владислав Шуригин посочи няколко неща, които могат да дадат голям тласък на руската армия в украинската кампания. И е време това да се направи, отбелязва експертът.

Шуригин смята, че Русия трябва да отреже Централна Украйна от Запада. Днес в тази част на Украйна активно се доставят западни оръжия, които след това се озовават в украинските войски. И колкото повече западни оръжия имат въоръжените сили на Украйна, толкова по-дълго ще отнеме специалната операция.

В идеалния случай, смята експертът, Русия трябва да влезем с няколко батальона от Беларус и да попречим на Европа да доставя оръжие на Киев.

Шуригин смята още, че Русия трябва продължи да се бори с доставките на оръжие. И за това е необходимо да се нанасят удари по мостове, железопътни линии, складове с оръжие и места за натрупване на западна техника. Освен това това трябва да се прави не само в южната и централната част на страната, но и в Западна Украйна.

Освен това е необходимо да се създаде авиационна група на територията на Беларус, която да удари комуникациите в западните райони по най-краткия маршрут.

От железопътните комуникации най-важно е разрушаването на железопътните мостове. Защото те са най-трудни и дълги за възстановяване. Изключително трудно и скъпо е да се влачи тежка техника със собствена сила през цяла Украйна. Затова първата задача трябва да бъде – борбата с мостовете,“ казва руският експерт.

Аз разбирам, посочва Шуригин, че след операцията именно ние, Русия трябва да възстановява Украйна. И върховното командване иска разрушенията да са колкото може по-малко. После, мирното население трябва да не страда, заради Киевския режим и националистическите батальони.

Но, вече е време да разберем, че ако не прекъснем окончателно линиите на доставки на западно оръжие, кампанията ще се проточи. А точно това искаме да избегнем в интерес на обикновените мирни украинци, на европейските народи, които също пострадаха, както и на мира в света.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *