петък, април 19, 2024
Начало > България отблизо > Волен Сидеров каза защо токът сега е скъп!

Волен Сидеров каза защо токът сега е скъп!

България отблизо

Лидерът на националистическата формация „Атака“ Волен Сидеров обяви, че бившият премиер Иван Костов и Европейският съюз били виновни за високата цена на електроенергията за бизнеса у нас.

Задавайки въпроса защо днес цената на тока у нас е убийствена и дали българските гражданите имат отговор на този въпрос, Сидеров настоява, че българите нямали отговор, защото „ви мътят мозъка„.

„Двете американски централи, с които подписа договор за 15 години националният предател Иван Костов на 13 юни 2001 г., 4 дни преди изборите, ощетиха българския народ с 486 млн. лв. Ние ги плащаме сега и затова токът е скъп„, отсече лидерът на „Атака“.

Той настоява, че днес онези, които са избрали управлението на „Продължаваме промяната“, трябвало да решат кой трябва да определи цената на тока у нас и да изгони „наглите американски крадци„.

„Апропо, прочетох, че шефът на ЕСО Цачев казал, че не може да спрем продажбата на ток навън. Защото сме имали договор с ЕС. А там е решението на въпроса. Колко щети ни нанесе присъединяването към ЕС. Милиарди. Решението е излизане от ЕС„, увери лидерът на „Атака“.

По думите му ЕС досега ни бил „убил“ 10 милиарда със затварянето на АЕЦ, а сега ни „доубиват„.

Изходът от ЕС е спасение за България. Самоубийци ли сте? Троловете с лоботомия да изчакат, за тяхно добро е“, завършва позицията на Волен Сидеров.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *