Въпреки приказките на властта, корупцията не намалява! Сега грабят повече от преди!

България отблизо

Работата на Комисията не позволява дистанционен режим и не може да спре, защото ако го направи – това ще е престъпление. Имаме повече работа, корупцията не е намаляла.

Това заяви шефът на Комисията за антикорупция Сотир Цацаров в интервю за Нова телевизия.

На въпрос какво се случва с отнетото имущество, той заяви, че част от него отива към НАП, а с другата част се разпорежда министърът на финансите.

„В страната са спрени 150 дела по които Комисията е ищец, заради липса на кадри. Най-големият ни недостиг е кадровият. От 54 ръководни длъжности са незаети 24 – това е сериозен проблем. Правим необходимото за увеличаването на тези щатове и за създаването на териториални дирекции на Комисията, както и много други неща като нова интернет страница и колцентър“, обясни още Цацаров.

На въпрос дали Комисията може да се самосезира, той заяви, че не. „Работи се по сигнали и то, ако те не са анонимни“, обясни още началникът на КПКОНПИ.

„За Великден – Господ ще ни чуе и от вкъщи, той е в душата, а не в ритуала. Що се отнася до COVID-19 – останете си вкъщи!“, призова още той, цитиран от информационната агенция Епицентър.бг.

Tagged

1 thought on “Въпреки приказките на властта, корупцията не намалява! Сега грабят повече от преди!

  1. КОРУПЦИЯТА ВЕЧЕ НЕ СРАМ ЗА ВЛАСТТА,КОРУПЦИЯТА Е ОФИЦИАЛНОТО ОБЯВЯВАНЕ ,ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА !!! ПОТВЪРЖДЕНИЕ – ФАКТА,ЧЕ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ! ……………………….. М А Ф И Я = КОРУПЦИЯ + БЕЗВЛАСТИЕ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *