Ген. Атанасов в истерия: Руска атомна бомба цъка у нас, Борисов се готви да се скрие в Барселона!

България отблизо
Основателно вниманието на обществото ни е насочено към провежданите местни избори, заяви ген Атанасов.

Но този момент се използва от ВЛАСТТА за пробутване на други, още по-важни за самата нея решения и проекти. На първо място мнозинството на тази власт във ВСС взе решение да си назначи Гешев. Второ, но не по значение! Прикрито се обслужват от българските власти руските интереси на Балканите и в Европа! България даде коридор на руски самолети да доставят на приятелската си Сърбия най-модерни оръжия за водене на съвременна война. След като такива оръжия бяха инсталирани в анексирания Крим, сега вече има и до западната ни граница. Натовска България… заобиколена от две страни с най-модерно вражеско оръжие. И това става със съдействието на българската ВЛАСТ!

А за прикритие на горното ВЛАСТТА ни баламосва с някакъв очевидно договорен /най-вероятно по време на изненадващото посещение на Захариева при Лавров/ с другата страна псевдошпионски скандал!  Успоредно върви ускореното строителство на газопровода през България за Сърбия и Унгария, с който Русия си купува влиянието върху властите в тези две държави. И още. С ускорени темпове се подготвя инсталирането на руската „атомна бомба“ в Белене, нищо че миналия ден пак имаше земетресение във Вранча.

А върху Русия има ембарго, някакви европейски директиви изискват диверсификация, НАТО иска да има щит срещу евентуална руска агресия. И по всички тези въпроси няма кой да мъцне в Народното събрание. А и народните представители  също са във ваканция и правят местни избори. Да, важно е кои ще ни бъдат кметове и съветници, но още по-важно е дали все още сме независима държава или Борисов заради ВЛАСТТА вече не ни е превърнал отново в руска колония?! Дали приятелите на Борисов от Русия не му обещават безметежни старини в Барселона?

 

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, Фейсбук

Г-н Атанасов е написал толкова много апокалиптични думи, че ако трябва да се коментират, ще се получи спор с радиоточка.

Или с човек, който насосва нещата с жалката надежда някой да се стресне и да му повярва.

Затова оставяме думите му без коментар!

А изводите за вас…

Istinata.net

Tagged

1 thought on “Ген. Атанасов в истерия: Руска атомна бомба цъка у нас, Борисов се готви да се скрие в Барселона!

  1. ТОЛКОВА УСИЛИЯ ПОЛАГАТ ПОЛИТИЦИТЕ ,ЗА ДА НИ „ПРОМИЯТ“…ОЩЕ ПОВЕЧЕ..МОЗЪЦИТЕ…..ИЗПРОСТЯВАНЕТО ВЪРШИ СЪЩАТА РАБОТА…НА ТЯХ ТОВА ОБАЧЕ .И ТОВА НЕ ИМ Е ДОСТАТЪЧНО …………ДА, НО „МОКЪР ОТ ДЪЖД, НЕ СЕ БОИ“….АТАНАСОВ ИЗЧЕЗВАЙ …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *