Георги Харизанов изригна: Как може над 1 процент от българите да гласуват за Иванчева? И те ли са крадци?

България отблизо

Бяха нелепи социологическите прогнози, че БСП ще спечели. Беше ясна победата на ГЕРБ. Изборната активност пада в цял свят, хората са все по-заинтересовани от персоналните си проблеми.

Това заяви анализаторът Георги Харизанов от Института за дясна политика в сутрешния блок на БНТ.

„Темата, че хората гласуват за по-малкото зло е активна от близо 30 години. Не приемам оправданията, че няма за кого да се гласува. Има толкова партии с толкова идеи, че винаги може да се намери за кого да гласуваш“, каза още по темата за евроизборите журналистът Петър Волгин.

„Няколко пъти се промени обстановката заради резултатите изнасяни от ЦИК, но преднината е ясно отчетена. Имаше доверие към Борисов. Той е човекът, който изнесе изборите за цялата партия. Да, Борисов е лицето на ГЕРБ, но листата им беше изключителна. Не може да не отчетем работата и на предизборния щаб и Цветанов“, разкри Харизанов. „Факт е, че Борисов има харизмата, която привлича избирателите, a БСП се занимаваше с разчистване на сметки между Станишев и Нинова. БСП сбърка с тежките вътрешнопартийни драми“, допълни Волгин. „Елена Йончева нямаше от къде да познава европейските теми, имена и факти. Но беше задължение на БСП да издигне такъв кандидат или поне да я подготвят“, разкри Харизанов.

„Искрено не разбирам хората, които гласуваха за Десислава Иванчева. С кое е жертва тя, че я хванаха с пари ли“, попита Георги Харизанов.

 Коментарът на Istinata.net

Ами щом не разбирате, ние ще ви отговорим, господин така наречен политически анализатор!

И ние не разбираме как от обвиняем и осъден условно за кражби и рекет и още куп далавери, се превърнахте в защитник и говорител на ГЕРБ. / Виж ТУК/

Прочетете анализа за вашата дейност, станала обект на разследване от полицията, съда и прокуратурата и кажете – вярно ли е всичко това, или сте невинен като момина сълза?

А ако хипотетично, ама много хипотетично, сте невинен, не е ли станала грешка и с Иванчева?

Впрочем двата случая са несравними.

И заради огромната показност при Иванчева, народът не повярва във вината й и мнозина, попаднали без вина под ударите на закона /ЧСИ-та, несъществуващи ПТП-та, оклеветяване, натапяне/ просто се припознаха в нея.

Колкото до твърдението, че Елена Йончева не познавала европейските проблеми – алооооооооооо, Харизанов. Чуваш ли се?

Тя е журналист с огромен международен опит, работила е за БиБиСи, за френски, американски и английски медии и знае за света толкова много, колкото дори ти не знаеш за „Напоителните системи“.

Така че гледай си в канчето /пардон, тръбите/ и мълчи.

И без това каквото и да кажеш, народът не ти вярва!

Tagged

3 thoughts on “Георги Харизанов изригна: Как може над 1 процент от българите да гласуват за Иванчева? И те ли са крадци?

  1. Какво се случва!?Най-корумпираните,най-крадливите лаят и говорят групости!?А хората гласуват за тях!?Какво се случва в нашата държава!?Толкова,вече са ни промили мозъците и затворили очите,че избираме да ни управлява една шайка,корумпирани „политици“!!!Какво се случва!?Страх,безразличие или предпочитание да живеем в диво беззаконие!Ужас!!!

  2. istinata.net – сваля Ви шапка ! Чести Ви прави, че имате отношение към неправдите и към неоправданите !

  3. Този отявлен крадец , които наряза тръбите на напоителна система -30 км. тръбопровод диаметър 150 см. дебелина на сетната от около 5 см. Ограбен е труда на две поколения , по най-бушменският начин. Сега тези райони искат да поливат ,защото цената на царевицата и люцерната е много атрактивна, само че няма . Няма напояване има богати тлъсти , прости гербери.
    Колкото до знанията за напоителна ситема – те са 0,000. Негов е термина горна водна точка. Всички се се чудят – що е то.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *