Георги Харизанов: Няма факти за вот на недоверие към правителството! Има само епитети! Народът трябва да разбере, че никой освен ГЕРБ не може да го управлява

България отблизо

„Първо, двата избора през 2019 г. показаха, че това са политическите баланси и реалности. Българските избиратели два пъти подред през тази година подредиха първите четири-пет политически сили точно така, както са подредени в парламента в момента.

Не виждам смисъл изобщо да се говори за предсрочни избори при положение, че хората ясно показаха, че това са в момента балансите и политическите предпочитания на българските избиратели“.

Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в интервю за „Фокус“. Той каза, че много би се радвал в критиките за търсене на слабости на управлението да се подхожда експертно и с фактология, а не емоционално и с епитети. „Това не допринася за по-доброто управление и по-доброто качество на живот“, допълни политическият анализатор.

На Харизанов му трябват факти!

Ужасната криза в Перник факт ли е, или епитет?

Ниските пенсии емоция ли са, или действителност?

Умиращите старци по домовете, които живеят като в затвор, какво са?

Избитите прасета, увеличените цени на свинското, пилешкото, яйцата и дори хляба и те ли са емации?

Последното ни място във всички класации на ЕС, не е ли факт? Или и то ще бъде приписано като празни думи на опозицията? Нищо, че данните са от „Евростат“!

Новият самолет на властта и той ли е химера? Хубава химера да 55 милиона от нашите джобове!

Ние също искаме факти, г-н Харизанов.

Например как Вие, съден и осъден за далаверите в „Напоителни системи“ не сте в затвора, а шеф на някакъв там институт за политика?

От името на кого правите анализите си, или по-точно с парите на кого?

Хайде, кажете ни фактите и хронологията, защото ни се губят!

И не забравяйте след всяко изказване да добавите „Да живее ГЕРБ!“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *