Георги Харизанов с нов бисер: Борисов е за Нобелова награда за…Вижте за какво ще му я връчи

България отблизо

Политическият анализатор Георги Харизанов и политологът доц. Татяна Буруджиева коментираха в сутрешния блок на БНТ искането партийната субсидия да стане 1 лв.

Буруджиева поясни, че дали това ще се случи е въпрос на мнозинство. „Не бих казала обаче, че ще има проблеми в коалицията, ако няма мнозинство по този въпрос“, заяви тя. „Това което е интересно е, че последните години се възбужда този дебат. Позицията на ГЕРБ е неизменна, но на другите партии не е така. Нека БСП да кажат колко е резонната субсидия за тях. Аз лично очаквах БСП да кажат. 11 лв. ти е много, но и 1 лв. ти е малко и накрая искаш оставката на един финансов министър неясно за какво“, коментира Буруджиева. „Всичко това прилича на един фарс“, добави тя. „11 лв. не е много“, коментира от своя страна Георги Харизанов. „Да, ГЕРБ са поели обещание, включително и премиерът Бойко Борисов, но не споделям мнението, че 11 лв. са много“, поясни той. „Въпросът не е в размера на субсидията, а в начина, по който се управляват финансите на една партия“, каза още Георги Харизанов. И обясни, че тя трябва да си остане 11 лева.

А това, което казва, всеки знае, че са спуснати думи от Борисов.

Харизанов коментира и ситуацията в „Обединени патриоти“. „Колко пъти се насрочваха срещи, но никога тримата – Красимир Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров не се събраха, а сега Бойко Борисов им е виновен. Нобелова награда трябва да се даде на Борисов, ако възстанови диалогът им“, каза политическият анализатор. Според Георги Харизанов Симеонов и Сидеров имат проблем със собственото си „Аз“.

Tagged

1 thought on “Георги Харизанов с нов бисер: Борисов е за Нобелова награда за…Вижте за какво ще му я връчи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *