ГЕРБ премина всички ГРАНИЦИ! Ето какво СКАЛЪПИХА сега за опонентите си!

България отблизо

„Тази госпожа, спусната като ангел небесен отгоре с бяло, обикаля страната с черната кобилка и сее отрова в обществото“, каза Спас Гърневски по повод искането на Корнелия Нинова и БСП, шефа на Антикорупционната комисия да подаде оставка.

Разбира се, Гърневски не забеляза как се изложи, опитвайки да покаже колко е интелигентен, като използва библейски образи. Но…явно или не е чел Библията, или не може да борави с библейските образи, защото май не е много наясно, че ангелите небесни не сеят отрова в обществото, а благодат. Тоест, ако е искал да уязви лидера на БСП, въпросния господин трябваше да подбере друг образ. Но, нейсе, запуши я, както би казал Бай Ганьо. Да продължим с другите герберски „откровения“.

„Докато гледахме днешната пресконференция си мислехме, че ако тя беше депутат от ГЕРБ досега да е подала оставка 10 пъти. Но етичният кодекс в БСП е на по-ниско ниво, затова ние може да задаваме само въпроси“, се тупна по гърдите пък Тома Биков. И не за друго, а защото той не се задоволява с малки. Иска винаги от раз да „отсече главата“ на опонента си.
Но тези приказки дотук са само за загрявка. На ред е истинската бомба, която двамата от ГЕРБ са подготвили. Та двамата „бомбаджии“ задават въпроси на Нинова и искали едносричен отговор. Ето и самите „велики“ въпроси, цитирани от Блиц,които са толкова изсмукани от пръстите, че няма повече накъде.
„Чакаме много бързо отговор на следния въпрос, дано отговорът е „Да“ или „Не“. Предлага ли е Нинова 30 милиона на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място на БСП“, попита той. Той допълни, че имат сериозни източници на информация в тази насока. „Ако тя замълчи ще приемем , че отговора е „Да“. Както се казва „мълчаливо съгласие“, хвърля се в боя Биков.
Значи Томата Биков разправя, че Нинова е предложила з0 милиона на предишния председател на Столетницата Михаил Миков. И то за какво?! За да отстъпел своето председателско място на Нинова. Ами че ако шефката на БСП имаше 30 милиона, тя нямаше да се блъска и да работи, и да излага себе си на какви ли не нападки и обвинения, а щеше да си стои отстрани и да си гледа рахатлъка. Не е ли така?! Само че такава мисъл не идва в главите на двамата обвинители. Те дори твърдят, че имали „сериозен“ източник.
Какво да кажем или що да речем на такива хора?! Ако и източникът им и толкова сериозен, колкото въпроса, който те отправиха към Корнелия Нинова, тогава здраве му кажи. Тогава и Бай Ганьовското „нейсе, запуши я“, няма да свърши работа. По простата причина, че такива „питания“ не са никак сериозни, от гледна точка на най-обикновения човешки прагматизъм. Но нали Тома Биков пък се хвали със своя прагматизъм. И затова ще го попитаме дали смята Корнелия Нинова за някаква ексцентрична милиардерка, която пилее десетки милиони така, с широка ръка, както някой друг би ги хвърлил на пътя?
На всичко отгоре отговор не искаме. Нито от активиста Биков, нито от запасняка Гърневски.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *