Голяма МЪКА: Борисов не можа да намери КОМПРОМАТ за най-страшния си враг! Но вижте какво намери за…себе си!

България отблизо

В едно омотано кълбо от манипулации, полуистини и откровени лъжи, се забъркаха тези дни бивши депутати, политици, подземни босове, и кой ли още не.

А целият въпрос беше с кого е познат Бенчо, кой му бил приятел и на кого е давал пари?

В цялата дандания бе забъркано дори името на премиера наш, Бойко Борисов. То неговото име, май винаги излиза като се заговори за подземни босове. Така и не можа да се отърве човекът от своето сикаджийско минало.

Защото лошото на компроматите е, че като завъртиш компромат за някой друг, никога не се знае какво може да излезе за самия теб. И не щеш ли, покрай другите, се появи чисто нов компромат за нашия „любим“ Вожд.

Във вихъра на аферата около зърнения бос Бенчо, изскочи една друга, дълго и упорито пазена тайна. Вместо да развива селското стопанство, Борисов е отглеждал латифундиери, които всяка година са опапвали по 80% от парите, предназначени за развитие на дребния и среден бизнес в земеделието. С неговото мълчаливо съгласие, една мафиотска дружина от стотина семейства, е източвала почти до дъно земеделските фондове.

Нещо повече. Бившият шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев коментира, че „политиците, разбирай Борисов и неговите пудели, си разчистват сметките с неудобните за тях хора, чрез случая Митьо Очите. Стойчев заяви още, цитиран от dnes.dir.bg, че оперативните служби на МВР са взели решение да не правят реализация по Митьо Очите, а умишлено да компрометират представители на политически партии в опозиция, които могат да бъдат алтернатива на управляващите при нови избори.

А всички знаем, че МВР не може да взема решения самостоятелно, защото всичко по-важно, което засяга политиката, се решава от Борисов и неговия „приятел“ Цветанов.

Всъщност, с изказването си, Тихомир Стойчев директно посочва като поръчители двамата влъхви, които се мъдрят начело на ГЕРБ. От това по-голям компромат за Борисов и Цветанов, здраве му кажи.

Но двамата се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. И не стига това, но имат и нечуваната наглост да обвиняват политик и човек, който никога не е бил причастен към техните мафиотски афери, гейтове, суджуци и т.н.

Веднага се сещате, че става дума за президента Румен Радев. Но, в стила на най-добрите мафиотски изпълнения, „обвинението“ срещу Радев не се прави от двамата герберски „приятели“, а от една от техните многобройни маши.

Затова, изведнъж, в центъра на вихрещата се афера, около Митьо Очите и другите политици, се възправя одиозната фигура на…Тома Биков. В предаването „Тази сутрин“ по бтв, гербаджията попита, цитиран от dnes.dir.bg, дали и президента Радев не е бил на гости при Бенчев и дали не е получавал от него пари за кандидат президентската си кампания.

Сигурно по времето, по което задава въпроса си, Биков и представа си няма кой на кого е давал пари в президентската кампания. Иначе нямаше да задава въпроси, а направо щеше да обвинява. Но, служейки си с този евтин трик, той се опитва да насочи общественото внимание към основния опонент на Борисов – президента Радев.

Само че от неговите „опити“ нищо не излезе. По простата причина, че проверка в Единния регистър на изборите разкри истината – Бенчо Бенчев не е бил сред дарителите в кандидат президентската кампания на Румен Радев.

От цялата бъркотия с Митьо Очите, която трябваше да се води официално като „борба с организираната престъпност“, остана само натрапчивото усещане, че Борисов и Цветанов отново се опитват да омаскарят Румен Радев.

И отново нямат никакъв успех. Защото, както казахме, компроматите имат свойството да компрометират най-вече самите поръчители. Понеже истината рано или късно, излиза на бял свят.

А кукловодите увисват на собствените си конци.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Голяма МЪКА: Борисов не можа да намери КОМПРОМАТ за най-страшния си враг! Но вижте какво намери за…себе си!

  1. Много чухме, много видяхмеи разбрахме и какви мерки вземахме?

  2. Нема такава държава. Нема и да има. Всичко се знае за корупцията в политиката и наказани няма. Държавата стигна дъното а управляващите очитат ръст в икономиката. Е нема такава държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *