Гузен Киев негонен бяга, а Западът се плаши от сянката си! Ето какво ще им се случи!

Свят

В Киев, в близките часове се очакват удари на руските въоръжени сили с хиперзвукови ракети „Кинжал“ по центрове за вземане на решения.

 

На фона на започналите удари на американските РСЗО Химарс по територията на Луганската и Донецката народни републики, както и на територията на Запорожка и Херсонска област, Киев сериозно се опасява, че в близките часове руските военни могат да нанесат удар с хиперзвуковите ракетни системи „Кинжал“ по ключови центрове за вземане на решения, разположени на територията на Украйна.

Това съобщават журналисти от изданието „Военно дело“, позовавайки се на неназовани вътрешни източници.

Към днешна дата е известно, че чуждестранни военни съветници, високопоставени офицери и членове на командването на НАТО могат да бъдат разположени на територията на Киев, Лвов, Одеса и редица други градове на Украйна.

По очевидни причини, ако има заплаха за цивилното население, тогава за нейното премахване може да се използват хиперзвукови ракетни системи, способни да потиснат центровете за вземане на решения, поне през следващите дни, през които ще се проведе референдум на териториите на ЛНР, ДНР, Запорожие и Херсон.

Много по-сериозна причина за нанасяне на удари с хиперзвуковите ракетни комплекси „Кинжал“ може да бъде пряка атака срещу руска територия. По-специално, става дума за обстрела на Белгородска област, който доведе до сериозни щети.

Експертите не изключват, че удари по центрове за вземане на решения в Украйна могат да бъдат нанесени и през нощта, когато рискът за цивилните ще бъде минимален.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *