Делян Добрев: Знам кой в правителството играе казачок!

България отблизо

Еврокомисар Макгинес заяви, че приветства „изключително силно“ желанието на България да премахне дерогацията на Лукойл за внос на руски петрол.

 

Утре ще подготвя ново предложение за отмяна на дерогацията от 01.01.2024 и ще разговарям с всички лидери подкрепящи правителството и по-конкретно Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Владислав Панев.

 

Припомням, че дерогацията беше издействана от България по време на кабинета „Петков“. Тогава финансовият министър Асен Василев заплаши Европейската комисия да разреши на „Лукойл“ да ползва руски нефт до края на 2024 г. или страната ни ще блокира целия санкционен пакет. От това спечели само Лукойл – милиарди.

 

Днес излагацията пред ЕК продължи. Денков пак къса ризи какви пичове са Лукойл и как няма никакви проблеми с тях. Остана ли някой, който да не е разбрал кой поръчва музиката и кой играе казачока?

Б.Р.

Делян Добрев прекалено много се вживява.

Цяла Европа внася тайно руски продукти, които ЕК обяви, че са над 20 хиляди вида.

Санкциите се нарушават от всички и то повсеместно.

Ние имаме официално разрешение да работим с руски петрол до края на 2024 година, но Свети Делян Добрев иска да е по-голям светец от папата и да спре дерогацията.

И призовава да се спре с казачока.

Може би защото играе кънтри в прерията, ахнал мустанг…

Станислава СЛАВОВА

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *