Десислава Атанасова: БСП бягат от парламента, защото ги е страх от нас! Скоро ще им спрем заплатите!

България отблизо

Ходя всеки ден на работа, за разлика от депутатите на БСП. Това заяви в сутрешния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Аз лично прочетох мненията на много  хора в социалните мрежи, които изказват съмнения за подготвени манипулации във вътрешнопартийните избори при социалистите. А ГЕРБ имат един успешен лидер, който от БСП не са победили нито веднъж на избори“, каза още тя.

„Ние по никой начин не се противопоставяме на машинното гласуване – мнозинството е гласувало текстовете и са отпуснати пари за машините“, разкри Атанасова свършеното по темата за машинното гласуване.

Истинският дебат е за доверието в институциите и политиците, то не може да е заложник на машините, допълни народният представител от ГЕРБ.

„Дали наличието само на машини е гаранция за доверие на обществото към изборите?“, попита Атанасова.

„ГЕРБ имат 121 гласа, при  внасяне на проекта за нова Конституция, ще има и парламентарно мнозинство – дори и повече от 121 народни представители“, коментира тя.

Колко пъти БСП ще излиза от зала?  Данъкоплатците им плащат заплатите, но ако я карат така, може скоро да врътнем кранчето  и край със заплатите им. Пък те нека да си протестират колкото искат, завърши Десислава Атанасова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *