Десислава Атанасова се разведе тайно! Причината ще ви шокира!

България отблизо

Десислава Атанасова се разведе тайно и никой не разбра.

Наричаната на галено от медиите „нежното острие на ГЕРБ“ в момента е мома, ама запазила всичко в тайна. Докато другите дават интервюта и хвърлят кал още преди да са подали молбите, докато някои се крият, но винаги се намира „доброжелател“ да ги издаде и медиите да гръмнат, при „острието“ всичко е останало секретно, пазено по-строго и от държавна тайна.

Нищо чудно предвид връзките й в съда и по върховете на партията.

Атанасова запази мълчание до мига, в който се хвърли в поредната телевизионна дискусия и когато я обвиниха в конфликт на интереси, внезапно  извади от чантата си документ, тръшна го в студиото и обяви пред смаяните зрители,  че се е развела с ненагледния  си съпруг.

Не съм в конфликт на интереси, никой в нищо не може да ни обвини! Прекратихме брака си преди две  години. Това, което  единствено ни свързва, е синът ни,  метна бомбата тя.

Дотогава никой, освен хората от партийния й кръг и то далеч не всички не знаеха, че бившата здравна министърка е свободна от брачните окови жена. В други свои интервюта  тя се хвалеше със сплотеното си  семейство, с трите маркови коли, обясняваше за двата апартамента, за  вилата в Щръклево, за декарите с овошки и за безметежното си щастие, постигнато благодарение на нея и фирмата на мъжа й.

Даже миналата година декларира в Сметната палата всички благини, придобити от семейството й. Остана да виси въпросът кога се е развела, защо  е прекратила този така прекрасен и здрав брак , не е ясно.

Според запознати обаче, Атанасов изпаднала в немилост пред Борисов, когато лъснаха обществените поръчки на скъпия й съпруг. Особено когато се разнесе новината, че във Видин за една и съща сграда той получи два пъти финансиране и то с милиони левове.

Покрай Видин излязоха на светло и други поръчки, получени от фирмата му без конкурс. Тогава Вождът се изплаши, че една от десните му ръце е на път да го вкара в политическия батак и малкото свободни журналисти да направят разследване и да се доберат до истината.

Явно разводът на на дуловската принцеса е не по лични, а по политически причини. Партията-майка събира и разделя хората, според духането. На вятъра.

Сега ДеситУ няма нищо общо с мъжа си, поне на хартия и не може да бъде обвинена в никакъв конфликт на интереси.

Съпругът й пак си печелел поръчките, но пък не е неин съпруг по документи.

Зли езици твърдят, че двамата са прекарали празниците заедно, но пък може да са останали големи приятели. Казва ли ти някой. А може раздялата да е фиктивна.  Което е най-вероятно.

Остана въпросът сега кой купува скъпите  тоалети и марковите чанти на Атанасова? Тя ги оправдаваше с парите  на любимия си съпруг-бизнесмен, обаче в момента, като е останала само на депутатската си заплата, как ли се справя?

Може би като Цветелина Бориславова без Борисов…

Казва ли ти някой, смееш ли да питаш.

Бракът не е важен, а интересите…

И конфликтите също не са важни, ако не са на… интереси.

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

7 thoughts on “Десислава Атанасова се разведе тайно! Причината ще ви шокира!

  1. абе,хора,много искате да знаете бе!Разводът може да е по-съвсем други причини-не по политически,може по любовно-сексуални да е!Кой да тикаже,а даже и да си я хванал на калъп деситу-това може дае в унисон с новата джендърна политика-по неприетата,все още,но лелеяна от дами като деска свобода и равенство.браво на деси,поне не бие барабани по разни студия,аси е едно пърхащо врабче,чакащо оплождане на овощните пъпки.може и нейният късмет да излезе най-накрая!

  2. Баш бая си е по политически причини. Хитрата лисица иска да лапа п… поръчки де, правейки се на разведена, а после да лапа паричките от тях.

  3. Става още по-вървежна сега, каква политика може да има намесена, та тя, милата, е толкова далече от политиката, с тоз акъл за две патки, голямо острие, в наше село на такива викаме Гошо тъпото

  4. Вървежни са и двете причини, най-вероятно в синхрон. Модерни хора, модерни отношения, далавера да става. Кой с кого / с коя се врътка – абсолютно без значение. Щом така им е хубаво к`во лошо. За нея се чуваха приказки, ма то дума дупка не прави, чуваха се и за ЦвъЦи. Баба ми казваше, че жена звездЪ на челОто си нЕма. Била на другото мЕсто. А ДеситУ за от Кубрат /или Исперих, май/ е п…арче и половина.

  5. На Деса много и мирише путката,мийте си тези путки,ма Десо,че смърди и се не трае!

  6. Деса, дуловската евтина проститутка, нагло лъже, че общото с бившия е сина ѝ.
    Биологичният баща на момчето е покойния Валентин Василев Кралев от с. Окорш, Дуловско.
    Кралев беше намерен застрелян преди години, шофьор му беше Тодор Стаматов Тодоров, в момента новоизбрания депутат от Герб.
    Деса беше в напреднала бременност на погребението. Русенският ѝ мъж я е взел бременна, като са му платили за това с куфарчета германски марки, откраднати от убития Кралев. Мръсните тайни на Деса Свирката не са тайни за дуловското ѝ обкръжение и за семейството на убития.
    Тя не се кандидатира за депутат от Силистра, защото знае, че няма да я изберат.
    Никой няма да даде гласа си за пачавра, въргаляла се години с платежоспособни мангали по хижи, тавани и вертепи.
    Хората не забравят мръсните истории на Деса.
    Те миришат на смрад, а скъпите дрешки, аксесоари и парфюми не могат да скрият тая воня. Боклукът, украсен с диаманти, си остава боклук.
    Жална България-да я управляват проститутки, убийци и крадци…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *