Диана Дамянова: Народът подплаши Борисов и зачерта псевдо патриотичните формации!

България отблизо
Първата хубава новина от изборите беше, че народът подплаши здраво Борисов. Втората много хубава новина е това, че народа зачерта тези псевдо патриотични формации, които се бяха накичили с ножове, които пееха патриотарски песни и които през цялото време кешираха страшно.

Това коментира в ефира на 7/8 тв, пиар експертът Диана Дамянова.

 

Хубавото беше, че докато Борисов си направи кампанията с държавни пари, ВМРО извади малко пари от чекмеджето и сега е малко по-бедна, отколкото беше преди. Изчистването на политическата сцена от лица като Валери Симеонов, като онзи Марешки, който лобираше само за себе си в предишния парламент, и то в продължение на много месеци, по един нечуван начин, платен с нашите пари, защото той не си е плащал сам, това е едно огромно добро, което българския народ направи на политиката. Оттук-нататък народът трябва да се справя с реални политически субекти, коментира тя.

 

Днес се намираме в ситуация, в която българинът е унизен, българският селянин е унизен, българската интелигенция е унизена. Ние сме поставени в ситуация, в която не можем да защитим правата си. В България правата не ти ги дават, ти трябва да ги отвоюваш на всяка крачка. Това е, защото една милионна администрация седи и попълва някакви формуляри, тя е аналогова, посочи Дамянова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *