Дмитрий Рогозин разкри как руската армия ще победи в близките няколко месеца!

Свят

Бившият генерален директор на „Роскосмос“ Дмитрий Рогозин, който в момента е на фронта в Донбас, заяви, че през следващите два месеца в зоната на „специалната военна операция в Украйна“ ще бъдат доставени най-съвременни руски оръжия.

 

Както подчерта Рогозин в интервю за РИА „Новости“, сега вече руската армия трябва да използва най-модерните, и в много случаи непознати за света, технологии на бойното поле, които досега не са били прилагани срещу украинските войски.

„Знам, че ни трябва малко време, за да седнем и да караме бързо, така че очакваме, че през следващите два месеца руският отбранително-промишлен комплекс ще снабди както руските въоръжени сили, така и съответно военните групировки на ЛНР и ДНР с оръжейни системи, които са напълно нови, и които ще им позволят да победят“, каза бившият ръководител на „Роскосмос“.

По-рано Дмитрий Рогозин заяви, че за руската армия и войските на Луганската и Донецката народни републики са разработени оръжия , които действат на нови физически принципи.

Преди това Рогозин заяви, че е оглавявал инспекционната група от военни съветници „Царски вълци“ в зоната на руската спецоперация в Украйна, която оказва военна и техническа подкрепа на войските на ДНР и ЛНР. Той заяви, че групата позволява на разработчиците да използват своите оръжия и военни комплекси, които досега не са били пускани в производство, по време на битките с ВСУ.

Бившият ръководител на Роскосмос също така заяви, че не се съмнява, че руските въоръжени сили ще победят в конфликта с Украйна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *