Доналд Тръмп ПОДАРИЛ на Лиляна Павлова… Няма да повярвате КАКВО!

България отблизо

Напоследък в обсега на „Апартаментгейт“ попадна и бившия министър на Европредседателството, а сега депутат от партия ГЕРБ Лиляна Павлова.

В социалните мрежи се завъртяха информации, че тя притежава, невиждан по своя лукс, хотел в чужбина. Според тях, Павлова е собственик на хотел в Испания. Цитират се дори местни медии, но без конкретни издания.

„Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower – това са единствените начини да съм се сдобила с хотел, без да подозирам!“

Така бившият министър на европредседателството и настоящ депутат Лиляна Павлова опроверга твърдения, че притежава хотел. 

Тя написа това в профила си във „Фейсбук“.

Павлова прибави още, че явно нейните политически опоненти съвсем са се изчерпали с аргументите, след като единственото, което им е останало, е да измислят поредната опашата лъжа, допълва депутатът, цитирана от news.bg.

Припомняме, че властта през последните месеци се тресе от набиращ сила имотен скадал, известен като „Апартаментгейт“.

Досега скандалът с апартаментите на властта струва оставките на:

– Цветан Цветанов от парламента;

– Цецка Цачева като правосъден министър;

– зам.-министър Ваня Колева;

– зам.-министър Красимир Първанов;

– Делян Добрев като народен представител;

– зам. областния управител на София Томи Николов;

– оставка подаде и зам.-министър Александър Манолев

Впоследствие в скандала с евтините апартаменти бяха замесени и други – председателят на антикорупционната комисия Пламен Георгев, който не декларирал тераса от 186 квадратни метра, част от апартамента му. Срещу него започна разследване от главния прокурор Сотир Цацаров, а БСП поискаха и неговото отстраняване от органа.

Отделно от прословутата фирма, която строи апартаментите на властта „Артекс“, в конфликта беше замесена и министърът на туризма Николина Ангелкова. По-рано днес, бившият вицепремиер Валери Симеонов обяви, че министър от кабинета също е закупил жилище на много ниски цени.

Вчера стана ясно още, че в скандала е замесен и вицепремиерът Красимир Каракачанов заради закупен на много ниски цени апартамент в кв. „Възраждане“.

istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Доналд Тръмп ПОДАРИЛ на Лиляна Павлова… Няма да повярвате КАКВО!

  1. Толкова са се облажили от властта, че една оставка за тях е като едно нищо! Осигурили са си милиони до края на живота….

  2. Та те си „самоподариха“ България! Разпореждат се с Родината ни като с бащиния! И ни срамят по цял свят! Затова искаме ние да ги „подарим“ на някого – стига да има кой да ги вземе, халал да са му всичките!

  3. Eййй, как вярвате на всяка простотия от нашата журналистика. Точно Тръмп и точно на Лиляна Павлова….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *