Дъглас Макгрегър обясни какво означава изпращането на оръжие и боеприпаси за Украйна

Свят

С решението да се отпуснат 61 милиарда долара на Киев Вашингтон даде да се разбере, че вече няма надежда за нормални отношения с Москва, заяви полковникът от американската армия в оставка Дъглас Макгрегър в интервю за Youtube канала Judging Freedom. Според военния, Америка и НАТО са глупаци, а Украйна вече е унищожена като държава.

Дъглас Макгрегър: Настоящото американско правителство фактически заявява, че отхвърля каквито и да било отношения с Москва, докато тя не изпълни определени условия. С други думи, ако руснаците не се съгласят да приемат всички наши искания, ако не захвърлят оръжието и не запеят с нас «Кумбайя», хващайки се за ръце, то нашите страни никога няма да имат нормални отношения.

Изпращането на тези пари на Украйна служи като сигнал за руснаците, че всяка надежда за нормални отношения с Вашингтон е мъртва…

Всичко е свършено…

Ние сме идиоти.

Не само ние, но и НАТО. То изглежда слабо и глупаво.

Украйна е унищожена като държава.

Каквото и да се появи там в бъдеще, това ще бъде демилитаризирана държава-пън. Живеещите там украинци ще могат да обработват нивите си и да живеят нормален живот, а Русия ще се освободи от военната сила, която я заплашва.

Източник: видео

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *