Дългата ръка на Путин прави преврат в България! Вижте кой го разкри!

България отблизо

Очевидно е възможно тайно да се създаде Евразийска партия в България. Очевидно е, че начело на тази партия не може да застане Николай Банев.

Това откритие сподели пред  bTV бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова. Любителката на безплатна козметика бе много обезпокоена, защото по нейните думи:  „Най-странното е, че тази партия ще се създава като противовес на Атлантическия клуб. Тази партия ще има за цел да отклонява България от евроатлантическата й насока.“

Че в цял свят има партии, което не са съгласни със статуквото.

Какво толкова страшно има? Питаме ние, но понеже не сме безмитен магазин, отговор не чакаме.

„На мен най-голямо впечатление в думите на зам.-главния прокурор ми направи факта, че Банев е разговарял с руски лобисти, а не с официални лица. Ясно е, че Владимир Путин няма да вдигне телефона на Банев, но е ясно, че без негово знание не може да се създаде такава партия“, разкри тя. И остави зрителите с отворена уста.

Поптодорова каза тежката си дума и за самолетите.

„Конкурсът за нов изтребител е тотално объркан. Този проблем се влачи години наред. Трябва повече политически кураж. Премиерът Бойко Борисов иска да даде на всеки по равно. Това във вътрешен план работи, но в международен не. Борисов си мисли, че като даде на Русия енергийните проекти, ще може да вземе от САЩ изтребителите F-16. Най-малкото нещо, което Москва иска да види, е американски самолети у нас.

С тези изтребители България ще стане изцяло натовска държава. Русия винаги е приемала България за даденост. Никога не е имало уважение към нас, както към Сърбия и Гърция.  Владимир Путин е пропуснал България в поздравленията си за Нова година, но е поздравил топло Вучич, Ципрас, Орбан. Това е поредният факт, че ние трябва да гледаме националните си интереси и да се еманципираме.  Лошото е, че вълната от антиамериканско и антиевропейско говорене не спира“, каза Поптодорова.

Абе, Ленче, абе Поптодорова!

Писна ни, втръсна ни, до гуша ни дойде да ни поучават от екрана разни хора с патологични отклонения.

Колкото ти повярваха за откраднатите кремчета, че си ги намушкала неволно в джоба, толкова ще ти повярват и на бясната антируска атака и намесата на Путин в заговора на Банев.

Банев прави евразийска партия, но кой знае защо в Париж. Да не би нещо и Макрон да участва?

Банев обслужва Европредседателството и печели луди пари от нашите джобове, за да настани депутатите в хотела си.

Банев разрушава предприятия, тормози работници, даже бие, но никой не го закача.

И най-внезапно, като влиза в затвора за неизплатени сметки с властниците, а не с работниците, изведнъж си внася телефон в килията и започва да заговорничи с Путин.

Извинявай, Ленче, ама защо не почнеш да пишеш фентъзи  романи, тогава някой може и да ти повярва.

И последно: Какво пречи да има такава партия? По принцип?

Та в България са регистрирани над 200.

Важното е колко българи ще я подкрепят и ще гласуват за нея.

И точно от това ти и задокеанските ти приятели се страхувате, нали?

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

4 thoughts on “Дългата ръка на Путин прави преврат в България! Вижте кой го разкри!

  1. КРАДЛИВОТО ЛЕНЧЕ СИ ЗАРАБОТВА ЗАПЛАТАТА. СТАРАЕ СЕ, СТАРАТА ЧАНТА, НЕ МОЖЕ ДА И СЕ ОТРЕЧЕ.

  2. Ясно е,че нейното мнение има значение само провокативни цели. Престъпно е, че една вредна, неуравновесена личност е на държавна, т.е. наша издръжка! Общо взето изказването на Ленчето потвърждава наличие на силен световен процес за отхвърляне на колониалното робство, а ние, българите, винаги сме хванати към „потъващият кораб“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *