Евросъюзът и НАТО в ПАНИКА: 70% от ИТАЛИАНЦИТЕ са…! Вижте какво се СЛУЧВА в Италия!

Свят

Британското издание Irish Examiner, с прокрадваща се между редовете осезаема тревога, предупреди, че на последните избори, мнозинството италиански избиратели са подкрепили проруски настроените италиански политици.

Ако тези сили се обединят, дават израз на обхваналата ги паника британските журналисти, тогава Италия ще се превърне „в най-голямата русофилска демокрация в Европа.

Британското издание е убедено още, че като подържат Русия, европейските политици помагат на Кремъл да разруши, така наречените „истински демократични ценности“ на Европа.

Кои са обаче тези „истински демократически ценности“, загрижените за бъдещето на Европа журналисти от мъглявия Албион, така и не съобщават. Вероятно не могат да ги назоват направо, защото става въпрос за неприкритото дори и със смокиново листо, неистово желание на Британия и САЩ да завладеят света и да установят своето еднолично господство. Но понеже осъзнават, че сами не са в състояние да поробят света, те се обръщат за помощ към своите най-близки дружки от Евросъюза.

Само че каквото и да правят англосаксонските елити, горчивите за тях факти стават все повече. И по-осезаеми. Така при последните избори 37% от гласовете на италианските избиратели получава блокът на трите управляващи „националистически“ партии. А 32% получава „Движението Пет звезди“. Тези партии се придържат, според английското издание, към открито русофилски възгледи.

А британските журналисти не могат да си обяснят този факт, при положение, че брюкселският англосаксонски елит на Евросъюза изглежда повече стратегически враг, отколкото стратегически партньор на Русия.

Лондонското издание твърди, че ако, не дай си боже, тези групи партии се обединят, те ще разполагат със 70% от гласовете на избирателите.

Например, отбелязва Irish Examiner, един от кандидатите за поста премиер на Италия Матео Салвини е политик, чиито възгледи могат да се нарекат „извънредно проруски“. Причината е проста. Матео Салвини призна Крим като неотделима част от Русия. А „Движението Пет звезди“ на Бепе Грило също се отнася много топло към Русия и нейния президент Владимир Путин.

И този невероятен обрат към Русия става не в коя да е страна от Европа, а в Италия. Този факт е още по-шокиращ, като се има предвид, че Италия е една от страните-основателки на Европейския съюз. Тя е и една от най-старите членки на НАТО и е отдавнашен член на западната „Голяма седморка“.

Но…при сегашното ново правителство, Италия може да стане „една от най-големите русофилски демокрации в Европа“.

И това не е всичко, споделя британското издание. Русофилски настроените страни от ЕС не свършват дотук. Защото не можем да извадим извън скоби Унгария с Виктор Орбан, Гърция с Алексис Ципрас, Франция с лидера на Националния фронт Марин льо Пен, както и ръководството на немската партия „Алтернатива за Германия“.

А лошото е, че напоследък към тях се присъединяват и Полша, и Словакия, и Чехия. А България винаги е била страна, чиито народ в огромното си мнозинство е за незабавно напускане на ЕС и НАТО.

Тоест, въпреки западните санкции срещу Русия, въпреки огромната истерия с отзоваването на дипломати на страните от ЕС, Великобритания и САЩ от Москва, въпреки всички обвинения, които Западът сипе срещу Кремъл с повод и без повод, или може би точно заради тях, симпатиите и обичта на народите от Европа все по-ясно и категорично се насочват към Русия и нейния президент Владимир Путин.

Защото Европа и светът не могат да бъда измамени. Те виждат наглите, неприкрито лъжливи и безпочвени западни обвинения, както и опитите на Русия да запази мира в Европа и света.

И вече на всички им е ясно, че Западът провокира война. А Русия се стреми да опази мира. Затова русофилията продължава да залива Европа и света.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Евросъюзът и НАТО в ПАНИКА: 70% от ИТАЛИАНЦИТЕ са…! Вижте какво се СЛУЧВА в Италия!

  1. Нормално е за италианците, те винаги са били чувствителни и емоционални на тема свободни и открити външнополитически отношения със страните в Европа, включително и с Русия, както и на тема заговори, мафия, лъжи и манипулации, налагани им отвън. Италия не е единствена, Австрия също винаги е била в добри, дори близки отношения с Русия, а сега и Германия се обяви против санкциите наложени по волята на англосаксонските САЩ и Великобритания. Наглите и величаещи себе си янки, както и снобите от острова се страхуват от сближаване и икономическо обединяване на усилията на Германия и Русия. Ако се съчетаят в икономически и политически съюз огромните ресурси и потенциал на Русия и технологиите на Германия, САЩ и Великобритания ще бъдат аут от световната икономика и политика, да не забравяме, че такива близки икономически отношения вече съществуват между Русия и Китай.

  2. ДАНО все повече държави да прогледнат-да се осъзнаят към какво ни тласкат евро-атлантиците, колко е пагубно за НАРОДИТЕ тази евроатлантическа политика!!! ДАНО по-скоро да се разпадне, да стане Европа на НАЦИИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *