Екшън! Обвиниха трудолюбивата министър Ангелкова в нещо много лошо! Вместо отговор, критикът й получи три мутри по вечерно време

България отблизо
Отдавна престанах да вярвам на данните, които непрекъснато ръси Министерството на туризма. Докато изчислявах цифрите, се оказа,  че за четири години туристите у нас са скочили със 100 процента! Което от една страна е невъзможно, а от друга съвсем не е вярно.
Това  заяви бившият зам.-министър на туризма Бранимир Ботев.

Данните, с които непрекъснато ми залива министър  Николина Ангелкова и тези на  световните организации изключително много се разминават. Причината е, че  управляващите не искат да покажат  реалната цифра колко хора почиват в България. Статистиката се надува, показва се някакъв несъществуващ ръст, а от цялата тази заблуждаваща акция печелят определени хора, облечени във власт и парите от реклами и надувки отиват в нечий джоб, допълни Ботев.

 

Самият аз съм  отправил седем въпроса към Ангелкова, но досега тя не ми е отговорила на нито един. Щом се страхува да отговори на един бивш министър, значи или не го уважава, или крие нещо. Аз уважение не искам, искам реални отговори, но не ги получавам. Предполага, че темата нарочно се избягва, тъй като става въпрос за лични интереси и заинтересовани страни.

„Четири години Ангелкова прави безобразия в отрасъла. Раздава разрешителни, слага звезди, прави фиктивни проверки, демонстрира дейност по плажовете, хвали се през ден колко сме напреднали, а реални резултати няма. Хотелите са празни. Тези хотели, които не са на „наши хора“, пустеят. „Нашите“ са пълни. Това какво ви говори?

Българските туристи бяха отблъснати от родното Черноморие. Заради високи цени и лошо обслужване. Кой направи така, че българинът да не може да си позволи почивка у нас, но да може в Гърция? Кой надува цената на хотелските стаи, на храната, на чадърите, на шезлонгите и къде отиват парите?

Не само няма никакъв ръст в броя на туристите /дори руснаците избягаха/, но и в най-скоро време ще бъдем  изпреварени от Албания и Македония, ако продължаваме да надуваме цени, да размятаме фалшиви реклами, да предлагаме продукт, който хем е скъп, хем не отговаря на същия, предоставян от чужди курорти, подчерта бившият зам.-министър.

По времето на г-жа Ангелкова  нищо не се направи за българския туризъм. Напротив. Нивото падна.

Публичните богатства на държавата отидоха в ръцете  на частни концесионери, които безогледно ги използват. Съсипахме българският туристически продукт, създаван с години. И всичко това се прави заради лични интереси, които министърката самоотвержено защитава. Чии интереси, сами можете да си отговорите, каза на финал  Бранимир Ботев и допълни, че ще продължава да очаква от Ангелкова отговори на въпросите си.

Ботев обаче вместо отговори, дочака маскирани мутри.

Трима маскирани бадити са атакували миналата нощ вилата му край Балчик.  В къщата  били майка му и синът му. Нападението станало в 22 часа, когато никой не спял. Синът се развикал и маскираните драснали към кола, която ги чакала наблизо.
Ботев смята, че нападението е предупреждение да си затваря устата след думите, изречени срещу Ангелкова.
Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Екшън! Обвиниха трудолюбивата министър Ангелкова в нещо много лошо! Вместо отговор, критикът й получи три мутри по вечерно време

  1. Калинка, калинка, калинка мо…, пардон, герберская…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *