Ангелкова дълбоко наранена! Изкараха ме мутра, отивам веднага в съда!

България отблизо

Ще заведа дело за клевета, защото се правят опити за намеса на моето име и името на Министерството, което ръководя във връзка с евентуални криминални деяния, извършени срещу господин Ботев.

Това написа  министъра на туризма Николина Ангелкова и светкавично го разпространи до медиите, а те услужливо го публикуваха.

Причината е, че  бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев заяви по-рано днес, че вилата му е била нападната от мутри, които се опитали да го сплашат.

Това стана два дни, след като той в свое интервю заяви,  че управлението на Ангелкова дава приоритет на  мутрите в бизнеса, че е разрушила постигнатото в бранша и дава фалшиви цифри за ръста на туристите.

„Подобни обвинения  са абсолютно безпочвени!  Не желая да си  мисля, че това е част от някакъв  сценарий за свалянето ми от министерския пост. Не обръщам внимание на такива неща. Само се притеснявам,  че такива „новини“ и послания и  от туристическата ни дестинация България е възможно  да повлияят изключително негативно на българския туризъм! А аз работя за България и развитието на туризма, което бележи високи върхове и не желая върху стореното от мен да пада каквото и да било съмнение. Затова ще потърся правата си в съда“ – пише възмутената министърка.

Бранимир Ботев пък се оказа активист от партията на Валери Симеонов. Цялото НФСБ скочи в негова защита и поиска случаят с маскираните да бъде разследван, защото бил опит за заплаха за бившия зам.-министър.

Така битката между Валери и Ангелкова за надмощие по морето се превърна в политически скандал и коалиционните партньори стигнаха до съд.

Tagged

4 thoughts on “Ангелкова дълбоко наранена! Изкараха ме мутра, отивам веднага в съда!

  1. АМИ ТО СИ ИМА СТАРА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА : ГУЗЕН ,НЕГОНЕН БЯГА.НИКОЙ НЕ Я УПРЕКВА ДИРЕКТНО,НО ЯВНО ИМА ГУЗНА СЪВЕСТ!

  2. ПИТАМ СЕ, ЗАЩО ТРЯБВА АНГЕЛКОВА В КАЧЕСТВОТО СИ НА МИНИСТЪР ДА ХОДИ ПО ПЛАЖОВЕТЕ И ДА МЕРИ С ШИВАШКИ МЕТЪР ПЛОЩИТЕ НА КОНЦЕСИОНЕРИТЕ? АМИ ТОВА НЕ Е ЛИ РАБОТА НА ТЕЗИ, КОИТО СА РАЗРЕШИЛИ КОНЦЕСИИТЕ ? ТЕ КАКВО ПРАВЯТ, САМО ПРЕСМЯТАТ ВЗЯТКИТЕ ЛИ ? НЕ СА ЛИ НА РАБОТА ГОРКИТЕ ХОРИЦА!? АМИ АНГЕЛКОВА СЕ ДУПИ И МЕРИ ПО ПЛАЖОВЕТЕ – И ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА ! МИНИСТЪРЪТ РАБОТИ, А ОТГОВОРНИТЕ ЗА ТАЗИ ДЕЙНОСТ СИ КРОТУВАТ. ЕХ ПРАТЕР, ПРАТЕ-Е-Е-Р….

  3. НЕ Е МУТРА! – ОНА СИ Е МУЦУНКА, МАЛКО КРИВА, НО МУЦУНКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *