Елена Йончева взривяващо: Борисов е на върха на „Апартаментгейт“!

България отблизо

„Господин Борисов е на върха на „Апартаментгейт“. Г-н Борисов си е направил къща, която не е декларирана. Той има и втора къща, тя е 138 кв. м. Тази къща не е вписана в декларацията му.

Той се възмущава, че други не са си декларирали терасите, а той е направил същото. Той си е купил този терен в съседство“, каза Eлена Йончева и подаде на водещия на „Здравей, България“ снимки и документи, с които подкрепя твърденията си. Тя апелира към него, утре да попита Борисов, който ще е в студиото на сутрешния блок, за въпросния имот.

„Да не е това новият „Костинброд““, запита Виктор Николаев, като чу думите на Йончева, Но тя отрече и добави, че самият премиер си прави новия „Костинброд“. „Ние искаме, продължи Елена Йончева, цитирана от blitz.bg, този модел на Борисов , в който малцина се облагодетелстват за сметка на мнозина, да се промени. Това е пропаст между политици и народ“, включи се в разговора и Корнелия Нинова.

„В последните си две декларации съм записала, че живея под наем. „Апартаментгейт“ е върха на всичко, което се случва долу в градове и села. От България се изнасят милиарди. Искаме прозрачност“, заяви Елена Йончева. За себе си мога да кажа, че никога не съм подвеждала когото и да е било, включително и българския избирател. Правила съм, и ще правя всичко възможно, за да защитя българските интереси“, обобщи Елена Йончева.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Елена Йончева взривяващо: Борисов е на върха на „Апартаментгейт“!

  1. Не вярвам ББ да има повече от една къща.За какво са му? Може да има пари някъде, и имот н,якъде в чужбина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *