ЕС неудържимо се РАЗПАДА: И Румъния НАПУСКА Евросъюза! Ето какво казва Борисов по въпроса!

Свят

Кой можеше да си помисли преди две – три години, че един от най-верните сателити на Вашингтон и Брюксел ще поиска да напусне ЕС. Но ето, че и това се случва.

Вчера полковникът от румънските разузнавателни служби Даниел Драгомир заяви, че Румъния трябва да напусне Евросъюза, за да може да провежда самостоятелна политика в интерес на румънската държава. И то, без да получава каквито и да било заповеди от Брюксел.

За това съобщава интернет изданието news-front.info.

„Само румънците трябва да решават политиката на Румъния, защото тя е суверенна държава. Ние плащаме данъци в хазната на Брюксел, много повече, отколкото получаваме от  ЕС“, написа полковникът на своята страница във Фейсбук.

Припомняме, че Даниел Драгомир основа неотдавна политическа партия, наречена „Румъния 3.0“, която се бори за връщане суверенитета на страната и освобождаване от оковите на многоглавата  брюкселска хидра.

А неговото изказване дойде веднага, след като първият вицепрезидент на Европейската комисия Франс Тимерманс започна безпардонно и без никакво право, да критикува съдебната реформа, която управляващата коалиция в Румъния започна да провежда.

Полковникът от румънското разузнаване разкри още, че многохилядните антиправителствени протести, които започнаха на 10 август в Букурещ, срещу предполагаемата корупция в правителството, които искаха незабавна оставка на кабинета и предсрочни избори, са били опит да бъде свалено действащото правителство. И са били организирани и финансирани от „външни сили“.

Тогава, съвсем естествено, у румънския разузнавач се появила идеята за излизане от ЕС, която била подкрепена от негодуванието, обхванало ръководството и лидера на управляващата Социал-демократическа партия на Румъния, след грубата и забранена от всички международно-правни норми, намеса във вътрешните работи на страната. При това, извършена не от кой да е, а от първият вицепрезидент на Европейската комисия Франс Тимерманс.

Никой няма право да дава заповеди, под формата на непоискани „съвети“, нито на правителството на Румъния, нито на румънския народ, завършва Даниел Драгомир. А партията му вече набира популярност сред румънското общество.

Всички сме свидетели, че много страни са основателно възмутени от намесата на Брюксел и Вашингтон в техните вътрешни работи. И това предизвиква негодувание и гняв у народите, които създават движения и партии за незабавно напускане на Евросъюза, който опитва да се държи със страните и народите като със свои колонии.

Нещо повече. Със своите заповеди, Брюксел на практика унищожава икономиките на държавите-членки на ЕС. При това, без да се съобразява с това дали страната е стар или нов член на ЕС. Всички страни, включително и България, са подложени на невероятен геноцид. Като най-осезаем е той у нас. Милиони българи бяха изгонени с глад и безработица от родината си. Породи се невиждана досега в историята на България демографска криза.

Други стотици хиляди бяха убити с мизерия и липса на адекватно здравеопазване, непосилни цени на лекарствата, убийствени съставки, влагани в продуктите от първа необходимост, непрекъснато увеличаване на цените и т.н.

Но някой да е чул Борисов да недоволства от това унищожаване на българския народ? Не е, и няма да чуе. Защото в думите на герберския Вожд виждаме само славословия на ЕС, как той нямал алтернатива, и колко хубаво си живеем под новото робство на Брюксел и Вашингтон.

Затова, ако искаме отново да бъдем суверенна държава, трябва да се борим за напускане на ЕС и НАТО. Защото иначе ще ни унищожат. Всички до един.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “ЕС неудържимо се РАЗПАДА: И Румъния НАПУСКА Евросъюза! Ето какво казва Борисов по въпроса!

  1. Това, че този полковник вече политик, лидер на политическа партия не означава, че това е решението на румънското правителство. Но е показателно, че трезво мислещите политици и не само те, разсъждават по този начин. Колкото повече сме в ЕС толкова повече ще затъваме и ще ставаме по-зависими. Няма суверинитет – къде е сега? Няма го. Съществува само на хартия.

  2. За мизерията у нас не е виновен Брюксел. Децата бягат в ЕС, защото там е по- добре.Искането за излизане на България от ЕС е безотговорно и ще влоши още повече положението в страната. Не знам какви са мотивите на този румънец, но папагалското им повтаряне няма да донесе нищо добро.

    1. За мизерията у нас не е виновен Брюксел, виновен е ЕС с целия си бюрократичен апарат, който дори надхвърля по идиотизъм българския такъв, (а нашия не е за подценяване – 800.000 държавни служители + семействата + 10 % увеличение на заплатите от 01,01,2019 г.) . Познайте, ако решите да не гласувате, защото всички са маскари, кой ще спечели поредните избори. За измамата „Костинброд’ нищо не пиша, ако някой мисли, че я няма, значи, че е от друг свят. Мислете !!!

  3. Македонски,
    Да е жив и здрав Путин,
    но защо го наричате „СКЪПИ“?!…
    ЗА КАКВО ВИ Е, ТОЛКОВА СКЪП, БЕ МАКЕДОНСКИ?!
    ЗАТОВА, ЧЕ НИ ОПЛЮ ОНЗИ ДЕН, ИЛИ ЗАТОВА, ЧЕ НЕ НИ ПУСНА ГАЗ, КОГАТО ТОЙ ИСКАШЕ, И ОСТАВИ БЪЛГАРИЯ, БЕЗ ГОРИВО?
    ЯСНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГО….
    НО ДА ГО НАРИЧАТЕ „СКЪП“, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЦЕЛИЯ ВИ ЕКИП, ИМА ПОГРЕШНА ПРЕДСТАВА ЗА НА ЦИОНАЛИЗЪМ, ЗА КОЙТО ПУТИН, ЛИЧНО ПОДЧЕРТА…“СКЪПО“, ЧЕ НИ ЛИПСВА….АМАН В ТАЯ ДЪРЖАВА ОТ ЧУЖДОТО ПОКЛОННИЧЕСТВО!?
    ДОКОГА, БЕ ХОРА, ….ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА?!
    СПРЕТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ!
    ЗАЩОТО УНИЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, ИДВА ОТ ВАС МЕДИИТЕ!?!..
    ВИЕ, ВИНАГИ УМАЛОВА ЖАВАТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, ЗАТОВА КОГАТО ОТИДЕМ В ЧУЖБИНА, СТАВАМЕ, БЕЛИ РОБИ!
    НО, ХОРАТА СА ДОВОЛНИ, ЗАЩОТО НЕ ЖИВЕЯТ ПО УЛИЦИТЕ И НЕ МИСЛЯТ, ДНЕС С КАКВО ЩЕ СИ КУПЯТ ХЛЯБ!
    УВАЖАЕАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ, ЗАЩОТО, КОГАТО ПУТИН НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ, МАШИТЕ ЗЕМИ, СА СТИГАЛИ ДО НЕГОВАТА ТЕРИТОРИЯ…
    А ТОВА, ЧЕ СЕГА Е ВЕЛИК, ОТДАВНА, НЯМА ОБЩО С НАШАТА ХИЛЯДОЛЕТНА, МОЩНА ИСТОРИЯ!
    ПИШЕТЕ ЗА ВЕЛИЧИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ПРРСТАНЕТЕ ДА ВЕЛИЧАЕТЕ, НОВИТЕ ВЛАДЕТЕЛИ, ЗАЩОТО ТЕ, СЕ ПОДОГРАВАТ НА НАШАТА ВРЕМЕННА НЕМОЩ!.
    И БЕЗ ДА СЪМ ПРОРОК, ЩЕ КАЖА, БЪЛГАРИЯ, ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО, НА-МОЩНАТА, МОГЪЩА И ВЕЛИКА ДЪРЖАВА, КАКВАТО ВИНАГИ
    Е БИЛА!…
    МОЖЕ, ДА НЕ СЪМ ЖИВА, НО ВЯРВАМ, ЧЕ НОВИТЕ ДЕЦА, ЩЕ НИ ВЪРНАТ МОГЪЩЕСТВОТО, НЯКОЙ ДЕН!…
    ДАНО СКОРО, СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ БОРИСОВ И НИНОВА НА КУП, ЧЕ ДА ЗАПОЧНАТ МЛАДИТЕ, НЕЗАВИСИМИ, БЕЗ ПАРТИИ, МИСЛЕЩИ ЗА СВОИТЕ ПОДАНИЦИ И БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!
    ВИНАГИ СЪМ ГОРДА, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА …
    И КАТЕГОРИЧНО, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ ТАБЕЛИ НА АНГЛИЙСКИ, КАКТО И МЕНЮТАТА НА ЧУЖД ЕЗИК .. ОТ НЯКЪДР, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ!
    И ВСИЧКИ ЩЕ ЗНАЯТ,ЧЕ ТРЯБВА ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ
    АКО ИСКАТ, ДА ЖИВЕЯТ, УЧАТ И РАБОТЯТ В БГ!
    НАЛИ?
    ВЪРВЕТЕ В АМЕРИКА И МИ ПОСОЧЕТЕ, МЕНЮ НА БЪЛХАРСКИ, ИЛИ В АНГЛИЯ, ИЛИ КИТАЙ, ИЛИ ИНДИЯ… Е КЪДЕТО ИСКАТЕ?!…
    НО, НЯМА ДА ВИДИТЕ, ДАЖЕ В СЪРБИЯ И РУМЪНИЯ, А ЗА ТУРЦИ И ГЪРЦИ, ФА НЕ ГОВОРИМ, И ОСОБЕНО МАКЕДОНЦИ….?!
    ХАЙДЕ ЧАО, ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДА ВИ ПИША…, А ВИЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ!?
    РУМИ ДИМЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *