Ето какво правят страшните огнехвъргачки „Солнцепек“ с построените от Запада украински крепости

Свят

Тежките огнехвъргачни системи „Солнцепек“ на Централния военен окръг на Русия продължават да разбиват на прах, построените от Запада украински крепости. В Министерството на отбраната на Русия бяха показани кадри от действието на военните машини, съобщават световните издания.

 

Екипажите удрят позициите на ВСУ с термобарични неуправляеми ракети. Целта на „Солнцепек“ са украинските опорни пунктове и крепостите на ВСУ под земята.

„В допълнение, тежките огнехвъргачни системи осигурява прикритие за настъпателни действия на щурмови мотострелкови части, които превземат и почистват районите на доскорошните бойни действия.

– Характеристиките на използването на огнехвъргачни системи позволяват да се пренебрегнат укрепленията на вражеските укрепени райони, тъй като запалимите снаряди са способни да проникват и унищожават и най-защитените обекти, и лекобронираната техника на противника“, допълват от Министерството на отбраната на Русия, цитирани от световните издания.

В момента тези системи са сред най-мощните неядрени видове оръжия.

Tagged

3 thoughts on “Ето какво правят страшните огнехвъргачки „Солнцепек“ с построените от Запада украински крепости

  1. Леко не чак толкова умни, Солнцепек реактивна система, стреляща с ракети! Огнехвъргачката изстрелва запалителна течност – напалм. Разликата е съществена.

    1. Кой ти разбира от напалм ганьовците четат и продължават

  2. Системата действа по следния начин. Изстрелва се една или повечеракети с вещество , което не се знае точно какво е , газ някакъв , сойто не се взривява , но прониква навсякъде , укрепени пенктове , блиндажи…., след което се изсрелва ракета която в ъзпламенява това вищество до 3000 градуса , която се поддържа 2 – 3 минути . Няма спосение ако си в обсега….където и да си се скрил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *