Ето как жителите на Славянск разобличиха Киевската власт! Ще се смаете!

Свят

След многократни публикации, че руският удар по Славянск уж е бил насочен срещу цивилни цели, в крайна сметка украинската страна беше принудена да признае, че това не е вярно, информират опозиционните медии и телеграм каналите в страната.

Много местни жители започнаха да публикуват съобщения в социалните мрежи, че засегнатият обект всъщност е местен военен комисариат, в който група украински военни са пристигнали от Харков предния ден.

Публикациите на местни жители предизвикаха възмущение в Министерството на отбраната на Украйна. Там беше посочено, че „само трима души могат да публикуват данни за ракетните удари: президентът, министърът на отбраната и главнокомандващият ВСУ“.

Започнаха да се разпространяват и изявления, че информацията за местоположението на обекта е „изтекла от местни сепаратисти“.

Припомняме, че днес ръководителят администрацията в Авдеевка обяви прекъсването на мобилните комуникации в града, тъй като „има много информатори на руските войски“.

В крайна сметка украинската страна призна, че руският удар е поразил сградата на военната служба в Славянск.

По последна информация, в сградата на Славянския военен комисариат (органът на териториалната отбрана – бел. ред.), наред с други неща, е започнало формирането на списъци на личния състав на т.н. „нападателни отряди“. В самата сграда и в съседни сгради са били настанени няколко подразделения на Въоръжените сили на Украйна и Националната гвардия. Броят им е варирал между 200 и 300, според различните източници.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *