Загадъчният Емо Чолаков крие много тайни! Какви са те – вижте само тук!

Лайф зад паравана

Някой беше казал: „Ако утре е краят на света, искам Емо Чолаков да ни го съобщи!

Една от емблематичните фигури в Би Ти Ви има много интересен живот и пази скрити тайни.

Всички негови колеги са в пълен шок от постоянния зрителски интерес и безкрайния чар, с който в продължение на една минутка и половина само Емо успява да разсее облаците, които често пряко и преносно са се струпали върху главите на зрителите. Необяснимо си остава за тях как така колегата им прави лапсуси, стъкмява от нищото лаф след лаф, прави грешки, оплита се в собственото си красноречие, и въпреки всичко е любимец на голяма част от аудиторията на телевизията. Много устат и дяволски чаровен, той чистосърдечно си призна, че често му се случва в ефир… да дрънка глупости. В бързината да каже колкото се може повече информация за малкото време, с което разполага, често плещи такива простотии, че прогнозата за времето става толкова непонятна, колкото понякога наистина си е. Както сам казва, готов е да застане на челна стойка в ефир, само и само да замаже някой гаф. Добре, че зад гърба му има табло, та драгият зрител  сам да добие представа какво го чака на другия ден. Е, ама пък си има лафове, незабравими и неповторими, които от години се разпространяват с много обич от почитателите му.

Но малцина знаят например, че освен бивш учител по физика, горд баща на две деца и верен на своята половинка мъж, Емо е бил почитател  на Металика и е бил с дълга коса, като истински техен фен.

Работил е и във фабрика за мъжки костюми, и най-вероятно сам си шие дрехите, това, в кръга на майтапа, разбира се, затова винаги изглежда като изваден от кутийка – красив и елегантен.

А още по-малко се знае, че Емо е голям любител на гоблените. Освен да шие, той обича и да ги сътворява. Дали пък малко преди да влезе в студиото не пошива поредната бродирана красота, черпейки оттам вдъхновение за оригиналното си поведение пред камерата? Какво ли му нашепват разноцветните конци в потайните часове на нощта? Дали това негово хоби не е основния двигател на неизчерпаемия му извор на остроумия, обаятелната усмивка и позитивизъм?

А какво да кажем за най-най-скритата му тайна, за която се носят легенди? След появата му в тесен бежов панталон на телевизионния екран дамската част остана безмълвна и бездиханна! От години към него летят хвалебствия и въздишки, за такъв мъж може само да си мечтае с премрежен поглед дамската аудитория.

Каквато е да е истината за неговите хобита и личен живот, неоспоримо професионализмът на Емо Чолаков ще остане в историята на родната ни телевизия със своята запазена марка – чувството за хумор, с което ни дарява с поредната доза добро настроение за една лека и спокойна нощ.

Автор Ели Комитска,  istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *