Идва ли краят на ерата „Халваджиян“? Защо изчезнаха „Господарите на ефира“? Вижте истината само тук!

България отблизо

Хитовото предаване за гафове „Господари на ефира“ изчезна от програмата на Нова телевизия. Тази вечер вместо него медията предлага на зрителите си сериала „Теория за големия взрив“. Подобна е схемата и за следващите дни.

 

Нова телевизия е на път да дублира грешката си отпреди 10 години, когато с лека ръка изпусна най-рейтинговото си предаване. Договорът на „Господарите“ с Нова е изтекъл в края на миналата година и към днешна дата все още не е подновен, пише разтревожено и загрижено сайтът БЛИЦ.

Вчера следобед беше последното излъчване – повторение на новогодишното предаване, в което продуцентът Джуди Халваджиян обяви, че е пуснал екипа в неплатен отпуск за месец, а водещият Димитър Рачков каза, че „от нова година можем да бъдем където си поискаме“. Договорът на предаването е изтекъл в края на 2018 г. и засега не е подновен.

Истината обаче е малко по-различна.

Кланът Халваджиян на практика е обсебил Нова телевизия и почти я третира като своя собственост. Нито едно предаване не е авторско, а всички са копи-пейст на световни формати, даже „Господарите“.  „Х фактор“, „Като две капки вода“, „И аз го мога“ и прочие и прочие.

Постепенно „Х фактор“ започна да се излъчва през година, тъй като изисква много труд и отнема много време на продуцентите. В цял свят  то се прави всяка година.

Шоуто „Като две капки вода“за сметка на това се излъчва редовно. Продуцент е Халваджиян, оператор синът на Халваджиян – Бебо, за облеклата и прическите отговаря съпругата на Халваджиян , а за балета снаха му. Не е включен само внукът му, но това просто е въпрос на време. А в журито на всички развлекателни продукции, естествено стои пак Халваджиян.

Телевизионери изчисляват, че само за една такава тримесечна продукция се прибират семейно огромни седемцифрени суми.

От останалите пък се печели от смс-и и то в огромни количества.

Сега сайтове страдат и гадаят къде ще отидат хората на продуцента.

От кухнята на Нова обаче издават, че текат тежки преговори. За цената на тези предавания. Кой колко иска е пълна тайна, но явно щом преговорите са зациклили, исканията ще са от продуцентската страна.

Сумите вероятно са непосилни, затова от телевизията ще излъчват по-рано „Хелс Китчън“ и връщат „Женени от пръв поглед“.

Дали идва краят на ерата Халваджиян?

Всичко зависи от парите.

Зрителите отсега обещават да не плачат чак толкова много.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

1 thought on “Идва ли краят на ерата „Халваджиян“? Защо изчезнаха „Господарите на ефира“? Вижте истината само тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *