Жената на Маги Халваджиян размаза всички от провинцията и ги прати да си ходят на село

България отблизо

Жената на Маги Халваджиян – Кремена, изрева гневно в социалната мрежа и се нахвърли върху всички, провинциалисти, които са посетили София по време на празниците.

Ядът на на дамата бе предизвикан от  боклуци, замърсили терена край  Националната Библиотека в София.

Не, не от обич към книгите, а просто там се намира оборотното заведение на продуцентската съпруга.

Ето какво написа тя в профила си във Фейсбук:  „Много моля провинциалистите, които са дошли в София, за да седнат на раздумка пред Националната Библиотека и да похапнат на пейките, да не  оставят след себе си  боклуци, опаковки от чипс, вафли, снаксове, пластмасови чаши за кафе и празни бутилки от безалкохолни напитки! Нека повече не стъпват тук след  празниците! И без това имаме нужда от въздух и чистота,  ще въвеждаме пропуск за четни и нечетни номера на колите!

Ама е по-добре да има паспорти за посещение на Столицата, които са с виза и да се слага черен печат при неспазване реда и на елементарните норми на възпитание!

Хвалим се, че сме  имали толкова богато културно наследство. Виждам аз! Страшни плодове е дало това наследство!“ – пише вбесената ресторантьорка и стилистка, на която се наложило да вика персонала да чисти край пейките по пътя към заведението й.
Не знаем как обаче съпругата на  Халваджиян е определила кой си е хвърлил там опаковките от вафли.

Обикновено по празници софиянци пътуват за провинцията, а не обратно.

Едва ли някой пловдивчанин, старозагорец, габровец, или варненец е хукнал точно на Гергьовден да разглежда националната библиотека и на хрупа снакс пред нея.

Обидно е и да хвърляш обиди към хора, които не живеят в София и да искаш визи и черни печати за тях.

Сигурна ли е Кремена кой е бил в градинката? Кой от нейното прехвалено семейство е кореняк софиянец? Как измерва културата на поведение на хората от провинцията и хората от столицата? Защо не погледне първо себе си и после да дава оценки на другите?

Защо дамата, която уж спазва правилата, излезе да протестира, понеже искала да си пуши по заведенията?

Това са само част от въпросите в социалната мрежа, а останалата чест не смеем да цитираме, защото са,меко казано, застрелващи и обидни.

От Варна и Бургас пък тутакси обявиха морето за забранена зона за софиянци, тъй като говорят високо, хвърлят фасове по плажа, веят голи провиснали телеса, задръстват трафика и пречат на местните да се наслаждават на морето и лятото.

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

7 thoughts on “Жената на Маги Халваджиян размаза всички от провинцията и ги прати да си ходят на село

  1. Пази боже сляпо да прогледа и прост човек да забогатее…

  2. Принцеса простакеса Халваджиян да върви на майната си – там й е мястото.

  3. Тази събота – 6 ти май, наистина имаше селско нашествие в центъра на София – караха ги направо с автобуси, все със Смолянски номера, и всичките селяни бяха с фланелки на ЦСКА. Такова мйекане и мйецане се носеше във въздуха, че чак времето омйекна и не валя. Така че авторът на статията нека вместо да се опитва да разсъждава, първо да види какво става…

    1. 6 май беше в неделя, но явно там не сте запознати добре и с календара. Ако ми пречат стадионите, махнете и тях, драги „столичани“.

  4. Всичко започна с Ж.Ж .,който премахна жителството..Този акт беше посрещнат с възторг и благодарност,но много скоро-в рамките на 10-на години показа своята несъстоятелност,доведе до обезлюдяване на села и градчета,където хората загубиха поминъка си поради друга приумица на новите демократи-приватизацията.Затова в столицата и още 2-3 големи градове имаме пренаселване,неуредена инфраструктура и мръсотия.Погледнете как стана прехода в другите бивши соц.страни и ще се убедите,че у нас всичко протече по един тъп сценарий,за който сме си виновни ние.

  5. Че има ли по-голяма селяндурка от Ма*и? Простакеса! Наяла се въшка и излязла на чело!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *