ИЗВЕСТЕН политик СЕНЗАЦИОННО: РУСИЯ ще принуди НАТО да се РАЗФОРМИРОВА! Вижте КАК! Фактите ШОКИРАТ!

Свят

Наскоро Порошенко, по заповед на своите американски началници, и със съгласието на Върховната Рада, въведе военно положение в 10 области на Украйна.

Това са областите, които граничат с Русия и Черно море.

По този повод, скандалният лидер на ЛДПР Владимир Жириновски, който не признава дипломатическите завъртулки, заяви, цитиран от EADaily, че тези 10 области трябва да влязат в състава на Русия.

„Порошенко е юнак. Ние трябва да сме му благодарни. В закона за военното положение, той посочи онези области на Украйна, в които населението мрази неговия режим и отдавна иска да се присъедини към Руската федерация. Това са тези 10 области, които той не може да ръководи. Това е Новорусия“, в прав текст обяви той.

Нещо повече. Лидерът на ЛДПР е убеден ,че войната на Украйна с Русия е планирана в кабинетите на ЦРУ и Пентагона. И тя ще започне в най-скоро време.

„Ако съдим по всички провокации на Киевския режим, просто няма начин да бъде избегната тази война. И ако те започнат да бомбардират нашите погранични градове, ние ще бъдем принудени да отвърнем. Защото Порошенко не признава „дружбата между народите“, посочва политикът.

„Днес той убива хиляди руски хора в Донбас. Американците въвеждат все повече санкции срещу Русия. А сега искат и да напуснат Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег на действие. За да разположат хиляди ракети с ядрени бойни глави около Русия. Затова считам, че Третата световна война е на прага ни“, продължава Жириновски.

„Все повече чужди войски влизат в Украйна. Все повече украинци биват мобилизирани и изпращани в армията за военно обучение. Ето в това е проблемът“, твърди депутатът.

Лидерът на ЛДПР предрича, че ще бъде реализиран следния сценарий: „Избухва война. Ние побеждаваме украинската армия. Разбиваме я на пух и прах. Тогава в конфликта се намесва НАТО. Това е мощна организация. Но тя се състои от много държави, повечето от които не искат да воюват с Русия. В резултат, ние побеждаваме НАТО и го принуждаваме да се разформирова“, завършва категорично лидерът на ЛДПР.

Безспорно Жириновски е скандален политик, който опитва да привлече вниманието на по-голяма аудитория, с твърдения, които меко казано, са трудно осъществими.

Но анализът, който сега прави не е лишен от основания. В думите му има много истина. САЩ и НАТО тласкат Украйна към война с Русия. Която според тях трябва да се превърне в световна война срещу „агресивната“ Руска федерация, която иска да превземе „мирната“ Украйна.

Но, точно тук е моментът на истината. Защото, ако САЩ и НАТО решат да оглавят „похода на народите“ срещу „агресивната Русия“, тогава предсказанията на Жириновски могат да се сбъднат.

Понеже Русия ще разбие на пух и прах и НАТО и САЩ. Ще попитате дали наистина е възможно това?

Ами възможно е. По простата причина, че Европа и светът не искат да воюват с Русия. Дори хората в Съединените щати не искат да воюват с Русия. Нека си припомним, че Доналд Тръмп бе избран за президент, от народа на САЩ, понеже обеща да установи добри отношения с Русия.

Следователно, ако войнолюбците в САЩ и НАТО имат глупостта да тръгнат срещу Русия, под каквато и да било форма, те ще претърпят пълен крах. И тогава Русия може да поиска разформироване на ненужния западен военен блок.

Защото често се сбъдват и скандалните предсказания. Дано да се сбъднат и тези. Ще бъде много добре за нас и за всички народи в Европа и света.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “ИЗВЕСТЕН политик СЕНЗАЦИОННО: РУСИЯ ще принуди НАТО да се РАЗФОРМИРОВА! Вижте КАК! Фактите ШОКИРАТ!

  1. Ами с тази прекалена дипломатичост руснаците до никъде няма да я докарат: свалиха им СУ24 и вместо да изравнят със земята базите на САЩ в Турция, те спряха доматите; военни кораби нахлуват в териториални води и вместо да ги пратят на дъното отговарят за нарушаване правата на агресорите-провокатори! И още много примери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *