Извънредно: Корнелия Нинова е с коронавирус, намира се във Военно-медицинска академия!

България отблизо

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе приета днес във Военно-медицинска академия София след положителен тест за Covid-19.

Припомняме, че най-напред се разболя председателката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова. След това болестта прекараха Янаки Стоилов, Хасан Адемов и други.

В последните дни се разболя премиерът Борисов, а президентът Радев е под карантина, заради контакти с доста заразени негови колеги висши политици.

Припомняме, че Корнелия Нинова бе приета днес във ВМА София след положителен тест за Covid-19. От партията съобщиха за БЛИЦ, че лидерът на БСП се е тествала по-рано днес. Тя е в добро здравословно състояние, но ще остане под наблюдение в болницата.

Днес Нинова участва в пленарното заседание на парламента, включително и от трибуната на Народното събрание. Тя изнесе гневна декларация от името на „БСП за България“ срещу промени в Закона за обществените поръчки.

Нинова общуваше активно на първия ред в залата със свои колеги като Крум Зарков и Георги Свиленски, които също вероятно ще трябва да се карантинират.

Припомняме, че вече четирима депутати от „БСП за България“ дадоха положителни проби за COVID. Това са Кирил Добрев, Драгомир Стойнев, Иван Иванов и Анна Славова. Към момента не се съобщава за други заразени членове на партията.

Очаквайте повече информация за това, което се случва.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *