Изненада: Борисов каза кого ще предложи за премиер и отново захапа Радев!

България отблизо

По време на поредната обиколка из страната, Бойко Борисов отново се похвали какво са направили неговите кабинети по време на управлението на ГЕРБ. И отговори на въпрос дали той ще бъде предложен за премиер на правителство, сформирано в рамките на проучвателния първи мандат, който президентът по Конституция трябва да предложи на неговата партия.

 

Той припомни какво е направено от властта по време на управлението на ГЕРБ: „Влязохме в Банковия съюз за приемане на еврото, Строи се Хемус, Струма, Европа“.

На въпрос дали той ще бъде кандидатурата на ГЕРБ за премиерския пост Борисов отговори така:

„Много хора държат аз да съм кандидата за премиер, но си давам сметка, че само обединението прави силата. Не е редно и аз като Радев да разделям нацията. Ще предложа друг премиер, натовски настроен“. Борисов не даде конкретика кои министри ще предложат в кабинета.

Той отново коментира и служебното правителство и въпроса „страх ли ги е ГЕРБ от него?“: „Народът се произнеса и за чекмедже, чанти. Страх ме е само от Господ“.

По думите му, ако се стигне до служебен кабинет би означавало, че партиите не са проявили мъдрост. И пак се върна на резултатите от изборите като каза, че излизането на Слави Трифонов на политическата сцена не е случайно.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *