Изненада: Високоточни оръжия изведоха от строя противовъздушната отбрана и военните летища на Украйна! Граничните служби не оказват съпротива на руските части!

Свят

На една от главните улици в Киев животът си тече. Само армията ще е извън строя.

Военната инфраструктура на военновъздушните бази на въоръжените сили на Украйна е изведена от строя, съобщи руското министерство на отбраната.

Министерството на отбраната на Руската федерация по-рано съобщи, че руските въоръжени сили не нанасят ракетни, въздушни или артилерийски удари по градовете на Украйна, съобщава РИА Новости.

Според агенцията военната инфраструктура, съоръженията за противовъздушна отбрана, военните летища, авиацията на въоръжените сили на Украйна са обезвредени от високоточни оръжия.

В същото време от министерството уточниха, че нищо не застрашава цивилното население. Руските въздушно-космически сили не нанасят никакви удари по градовете на Украйна.

„Военната инфраструктура на въздушните бази на въоръжените сили на Украйна е изведена от строя“, се казва в съобщението.

Отбелязва се, че военните гранични служби на Украйна „не оказват никаква съпротива на руските части“. „Системите за противовъздушна отбрана на въоръжените сили на Украйна са потиснати“, заявиха от Министерството на отбраната.

В сряда вечерта властите на ДНР и ЛНР се обърнаха към Русия за военна помощ, за да се предпазят от украинската агресия.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *