Капанът щракна: Ето как руската армия спря контранастъплението на ВСУ

Свят

Руските военни успешно заблудиха украинските войски, като създадоха огромна и сложна система от окопи, подсилени с противотанкови бариери и минни полета. 

Някои от тези укрепления са просто трик за примамване на украинската армия и нейното унищожаване. Капанът на тези несъществуващи укрепления щраква и всички, които са вътре, са обречени, ако не се предадат. Това съобщава изданието „Thanh Nien“, цитирано от чужди агенции.

Според военни анализатори руската армия „примамва“ украинските сили в места, минирани с дистанционно активирани взривни устройства, които след това се взривяват, причинявайки огромни щети на въоръжените сили на Украйна. Особено на тези, които не искат да се предадат.

Този подход създава допълнителни трудности за украинското контранастъпление. Нещо повече. Очевидно, сега продължават да се правят допълнителни капани за Въоръжените сили на Украйна. И искат или не – в тези невидими капани ще попаднат и останалите няколко дивизии на ВСУ. Въпреки че са обучавани от НАТО и са оборудвани със западна техника от главата до петите.

Освен това се съобщава, че Русия разполага с голям брой противотанкови оръжия и безпилотни самолети, разположени на фронтовите линии, което прави атаките на ВСУ хем отчаяни, хем обречени.

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *