Каракачанов за Симеонов и Марешки: Наричаха се изроди и получовеци, а сега се прегръщат

България отблизо

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов даде ексклузивно интервю, малко след като Валери Симеонов хвърли бомба пред медиите, свързана с причината за развода между двете патриотични формации.

 

Симеонов каза, че често двете партии мислели различно, карали се и постигали съгласие за пред хората и да подкрепят правителството, а не защото самите те мислели така. Каракачанов налагал своето мнение и натиквал патриотите в ъгъла.

„Коалицията, която предполага съвместни действия, по-скоро представляваше сблъсъци. Така например – промяната на Закона на акцизните стоки, повишени акцизите, внесен от ВМРО. Става въпрос за промените, свързани с малките бензиностанции и дребните търговци на горива“, каза по-рано лидерът на НФСБ.

Вицепремиерът Каракачанов направи горещ коментар пред БЛИЦ по повод твърденията на бившия си коалиционен партньор.

„Никога не съм вадил непраното бельо в коалицията, но трудно се работеше с Валери Симеонов. В края на краищата, той си намери коалиционен партньор. Наричаха се изроди и получовеци, а сега се прегръщат. Направиха избор, ние също и затова решихме да играем сами“, заяви той пред медията ни. 

Лидерът на ВМРО изтъкна, че не може да съди НФСБ за решенията си.

„Големи хора са. Валери сам държеше да го наричам „батко“. Те са разумни хора и това е тяхна воля“, каза той.

„Явно приказките са от раздразнение, като гледат социологическите изследвания, но все си мисля от моя опит, че ако оплюеш бившите си коалиционни партньори, няма да направиш 4% от 2%. По-добре да излезеш и да кажеш това, за което се бориш. Пожелавам му успех“, завърши иронично Каракачанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *