Каракачанов: Сидеров лъже, не съм агенция за недвижими имоти, аз продавах най-малко!

България отблизо

Когато обикаляш столичните питейни заведения и думкаш на барабанчета, нямаш място в нашата коалиция, коментира Красимир Каракачанов раздялата с „Атака“.

„Не било компот, а е било краставици, и даже не краставици, а на някой, докато думка в софийските кръчми по барабанчетата, му дошла тази лъжа. Той я повтаря от години. Тези сапунки от турски сериали, както се казва, не ги знам“.

Така опроверга Каракачанов думите на Волен Сидеров, че военното министерство било превърнато в агенция за недвижими имоти.

„За сведение на Сидеров, по мое време са продадени най-малко имоти и то на най-високи цени.

Някои хора смятат, че Гьобелс е уникален гений в пропагандата“, продължи той по повод твърденията на бившия си коалиционен партньор.

„Това е вярно толкова, колкото е вярно с имотите“, обори още едно внушение на Волен Сидеров, този път по адрес на Валери Симеонов, че си тръгвал от властта с язовир.

„За първи път от много време, правителството изкарва пълен мандат. Правителството свърши много работа. Да, може да бъде критикувано за много неща. Но…управлението успя да се справи с най-важното – с икономическата криза и пандемията“, заяви Красимир Каракачанов.

„Жалко е това, когато институциите воюват и се разделят, вместо да се обединяват. Още август предложих да седнем на една кръгла маса ли, квадратна ли, но да видим какви са интересите на народа, а не на Гошо и Пешо“, заяви вицепремиерът за напрежението между премиер и президент, подклаждано непрекъснато от „Дондуков“ 2 и размахващия юмрук Румен Радев.

Ами щом се опитва да раздава ум на другите, включително и на президента, който е избран от толкова българи, колкото Каракачанов няма да види никога в своя подкрепа…нека тогава да го попитаме защо той, дето иска обединение, се раздели без никакви основания и аргументи с Волен Сидеров и Валери Симеонов. Не че те си нямат кривици. Имат си. И то много. Особено Валери Симеонов.

Но…щом разправяш, че трябва обединение, тогава е редно да се бориш за него. А не да късаш с всички, воден от една мегаломанска идея, че ти си най-добрият, а другите са лоши. Защото, честно казано, „войводата“ се раздели с Валерката и Сидеров не защото са лоши, а защото той помисли себе си за по-добър от тях. И понеже смяташе, че ще му пречат.

Може обаче да се разочарова на изборите. Хората виждат и оценяват всичко.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *