Каракачанов скочи на властта: Не можете да управляване, време е да се върна!

България отблизо
Очевидно и ВМРО се стяга за избори. Или може би много им се иска. Лека-полека позабравените физиономии на Каракачанов и компания се появяват от бърлогите, където бяха заспали зимен сън, вследствие на политическа катастрофа на последните няколко парламентарни избори.

„ВМРО е на 129 години и ще я има още дълго, защото всичко българско в Македония е в опасност. И заради това, че всеки ден някакви Кировци и Христовци се упражняват върху България“, изкряска днес почетният председател на ВМРО д-р Красимир Каракачанов към министър-председателя Кирил Петков и неговия коалиционен партньор Христо Иванов. Красимир Каракачанов се явява в ролята на класната и изнася „кратък урок по история“.

 

„Първият обяснява по медиите, че ВМРО ще спре да съществува след влизането на Македония в ЕС, а вторият нарича това „сделка“. Това е сделка, г-да. Това е национално предателство“, обяснява почетният председател на ВМРО.

 

„А всъщност, с пускането на нереформирана Македония по европейския път най-големият печеливш са историческите създатели на Македония в този неин вид – Москва и Белград. Но чиновниците и назначените политици не усещат тези неща, те искат просто да отбележат точки, допълва коментара си, публикуван във Фейсбук страницата си Каракачанов и продължава историческата си лекция за функциите на ЕС и реалната му, доста изкривена същност в момента“, предупреди Каракачанов.

 

Според него този съюз упражнявал „унизителен и възмутителен натиск срещу една страна член“.

 

„И всичко, което тези чиновници ще постигнат, е да отвратят българите от себе си. А самият ЕС, ако продължава така, утре на практика няма да съществува в днешния си вид. Което всъщност е и визията на Макрон, за която просто Киро и просто Христо може би даже не са чули. Защото те не чуват, те настояват, че всичко знаят и умеят“, каза Каракачанов.

 

Коментарът си за бъдещето на ВМРО, за което очевидно Кирил Петков е много загрижен, Каракачанов завършва така: „Затова ВМРО ще е тук. И заради въпроса за Македония, и заради измислените евроценности за безполово съществуване, и заради етническата престъпност на гетата, и заради постоянната загуба на суверенитет и достойнство. И заради това, че всеки ден някакви Кировци и Христовци се упражняват върху България“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *