Караянчева: С Борисов се возим в една лодка, която се клати в бурното море! Оставка няма да има!

България отблизо

Това е наша Национална конференция, предстои да видим какво ще ни каже лидерът Бойко Борисов. Това каза председателят на Народното събрание и член на ГЕРБ Цвета Караянчева. 

„Аз съм човек, който винаги казва истината. Ние водим спорове. Дълго време съм в партията“, коментира тя на въпрос за взаимоотношенията си с Борисов. Пред „Свободна Европа“ Караянчева заяви, че исканията на протеста се чуват, но трябва да се има предвид, че там участие взимат и политически фигури. „Младите и красивите, които протестират, са винаги вдъхновяващи. Ние чуваме тяхното мнение. Но има опит протестът да се яхне. Ние се возим в една лодка, предстои ни да се движим в едно бурно море“, каза тя.

Активът на ГЕРБ се събира в София Тех Парк, за да участва в Национална конференция, на която се очаква речта на Бойко Борисов, който да даде яснота на какъв етап е партията, какво ще се случи с правителството и как ще протече подготовката за следващите избори. Очакванията са премиерът да затвърди мнението си, че на този етап оставка на кабинета няма да има.

Междувременно пък излезе новината, че ръководителят на пресцентъра на Министерския съвет Севдалина Арнаудова, която от години е плътно до Борисов, напуска поста, за да поеме партийни дела.

Tagged

2 thoughts on “Караянчева: С Борисов се возим в една лодка, която се клати в бурното море! Оставка няма да има!

  1. Цитат: Тъпа кържалииска путка -Бойко Борисов- премиер на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *