Кирил Добрев скочи срещу Нинова. Вижте в какво я обвини

България отблизо

Трети мандат на Корнелия Нинова ще доведе БСП под 4%. Това заяви в предаването „Събуди се” на Нова телевизия бившият депутат от БСП и настоящ политически анализатор Кирил Добрев. Според него Румен Радев е единственият политик, който има потенциал.

Той обясни как се е стигнало до ситуацията, при която се оказа, че не може да поднови кредитната си карта. Причината е, че при издаване на нова карта клиентът попълва декларация дали е част от ръководен орган на партия. Той написал, че не е, а от банката му показали, че според системата АПИС още е вписан като член на Националния съвет на БСП. „Оказа се, че тази жена никога не е внасяла в съда промените, които са настъпили след последния конгрес на партията. В актуалното състояние на партията присъстваме всички, които сме изключени, с фалшивото актуално състояние на партията, тя е регистрирана за участие в местните избори”, каза Кирил Добрев. „Тази жена освен в политически батак, вкара партията в тотална юридическа несъстоятелност. Решенията, които взима днес ръководния отговор, не знам дали са легитимни. Никой не знае какво е ръководството, кои присъстват, кои са изключени. Дори на сайта на БСП нашите имена присъстват”, каза Добрев.

 

 

Той си обяснява забавянето на юридическата процедура с това, че в момента, в който Нинова внесе документите в съда, изключените ще обжалват. „Ще търсим своите права в съда. За да не стигаме дотам, тя не внася актуални документи в съда 1 година. И тази жена говори за законодателство и конституционни реформи”, каза Кирил Добрев.

 

 

Според Кирил Добрев една евентуална партия на президента Румен Радев може да промени всичко в ляво. „Той е единственият политик, който има потенциал”, заяви Добрев. „Европейските избори не са тези избори, в които той или негов проект трябва да участва. Трябва да се включи само на парламентарни избори”, каза Добрев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *