Кирил Петков: Привлякохме Ицо Хазарта, той ще отговаря за образованието!

България отблизо

„Идеята беше моя да поканим Ицо Хазарта той е и сега с нас във Варна – преди малко закусвахме. Аз винаги съм го харесвал. Понеже в нашата листа има много финансисти и икономисти, но няма много хора от културата се обърнах към него.

Страшно съм доволен, че той ще води листата в Люлин“ това коментира в ефира на Нова ТВ съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ (ПП) Кирил Петков.

„За образование говорихме с Ицо и той ще работи в сферата на образованието. Трябва да дадем възможност на днешните първокласници да са квалифицирана работна ръка до 2080 година. За това говорихме“, заяви Петков.

На въпроса възможно ли е човек със средно образование да взима решения в образованието, той отговори така:

„Както знаем проф. Денков е в топ 1% на Станфордския университет – в комбинация с Христо Петров ( Ицо Хазарта), вярвам, че ще се справят добре.

Проф. Денков го помолих за експертно мнение, но в момента не прави нищо в нашата кампания, той се е фокусирал върху сегашната си длъжност. Ако сме в позиция ще предложим да остане на тази длъжност – министър на образованието. Аз не познавам в България човек с по-добро СВ от неговото“.

Tagged

1 thought on “Кирил Петков: Привлякохме Ицо Хазарта, той ще отговаря за образованието!

  1. Уважаеми г-н Петков,
    Ицо Хазарта не може да отговаря за образованието, той е певец и музикант.
    В момента на народа не са му необходими песни , танци и забава. Нужно му е много работа за излизане от кризите които са ни налегнали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *