Кирил Петков проговори за гей скандала, който се развихри около него!

България отблизо

За пръв път премиерът Кирил Петков коментира „гей скандала“, който се заформи около него, след като публикува в личния си Facebook профил скрийншот, показващ линк към приложението за гей запознаства „Grindr“. 

Преди седмица няколко медии подеха тезата, че премиерът е хомосексуален и се е издал с този скрийншот.

„Аз не мога да повярвам на фантазията, която тези хора имат. В случая съветник по външните въпроси праща съобщение от вицепрезидента на ЕК, който казва: „България влезе в клуба на богатите„. Това е огромна новина, супер победа!“ – заяви тази вечер Петков в предаването „Евродиков“ на Сашо Диков.

Министър-председателят обясни, че съветничката му по външните работи е получила скрийншота от Брюксел и му го изпратила в обща PR чат група.

„В този момент вечерях с външния министър и премиера на Северна Македония. И те викат „браво„, даже вдигнахме тост. Аз го сложих на стената си. Този сайт, който се нарича „Grindr“ – дори не знам какъв е. Било апликация за срещи за гей двойки – няма лошо. Обадиха ми се после, свалих го. Леле, оттам нататък какви глупости се наговориха. За жена ми какво ли не, 100 любовници вече имам“, разказа премиерът.

По думите му вместо да се признае успеха на правителството, целият фокус се е „съсредоточил върху тази глупост“. Според него това значи, че правителството се движи в правилна посока.

В интервюто си за Сашо Диков Петков каза още, че хората очакват арести по разследвания като това за АМ „Хемус“.

„Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им казвам: „Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести„. Хората искат реални арести. Хората са спрели да вярват на идеи и планове. Работи се. Надявам се скоро време да имаме сериозни арести – и по линия на „Булгаргаз“, и по всякакви други линии. По линия на магистралите Рашков работи много сериозно“, заяви Кирил Петков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *