Който ГРАБИ от народа ПРЕДАВА Спасителя, колкото и църкви да построи!

България отблизо

Управляващите по върховете на властта си въобразяват, че могат да грабят и еднолично да ползват цялото богатство на България, но ако построят една – две църкви, престъпните им деяния ще бъдат опростени.  

Това е огромна заблуда. Защото в Библията пише, че по-лесно камила ще мине през иглени уши, отколкото богатият грабител на хората да влезе в Царството небесно. Затова и делото на Юда, който предава Христос за 30 сребърника се смята за едно от най-подлите дела, извършвани някога от човек. А името на Юда отдавна е нарицателно за предателство, лъжа, лицемерие и подлост.

Затова, когато на Велика сряда Юда отишъл при юдейските първенци и уговорил предателството на Христос за 30 сребърника, невидимият Божи гръм го поразил да стане най-големият предател, който човечеството познава. 

Затова на този ден традицията разказва, че нашият Господ Иисус Христос се отвърнал от Юда и повече не искал да го види.

Така ще стане, и то много скоро, и с днешните грабители на народа и на България, които се крият по високите върхове на властта. Затова постоянно избухват техните афери, а далаверите им стават достояние на цяла България, че и на света.

И няма да има милост за тези хора нито от Бог, нито от хората. И ще бъдат прокълнати завинаги като злодеи, които не вървят по пътя на истината и справедливостта. А се спускат по зловещото надолнище на злото, което води само към небитието.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *