Кольо Колев: Скоро ще стане ясно, че ваксинацията е вятър и мъгла!

България отблизо

Нищожно малката разлика между основните политически сили засилва говоренето за възможна фалшификация на парламентарните избори през пролетта. Това смята социологът Кольо Колев. 

Според него има огромно насъбрано напрежение срещу управляващите и чисто психологически едва ли хората ще приемат евентуална победа на ГЕРБ.

„До голяма степен всички парламентарно представени политически формации са в ролята на „разбитите авари“. Има огромна ерозия в доверието към политическия елит. Това предизвиква търсенето на алтернативи. Това обяснява доста доброто към момента представяне на партията на Слави Трифонов, това обяснява и шансовете на малките политически формации“, коментира пред БНР социологът.

„Трудноосъществимо изглежда правенето на стабилна коалиция. Не трябва и да се изключва възможността едно нестабилно правителство на базата на здравия разум да намери пътя за своето съществуване вън от политическите противопоставяния“, каза още той.

Според социолога справянето с епидемичната обстановка ще бъде сред основните аргументи при гласуването на хората.

„Скоро ще стане ясно, че широко рекламираната ваксинация е вятър и мъгла. Тя не е подсигурена организационно, а и с ваксини. Още в средата на март това ще блесне ярко, както и желанието на управляващите да жонглират на ръба на допустимото за изборите“, допуска Колев, цитиран от Novini.bg.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *