Командирът на „Ахмат“ каза кога ще завърши войната в Украйна.

Свят

„Специалната военна операция“ ще завърши с победа на Русия до края на 2024 г.“. Това е заявил генерал-майор Апти Алаудинов, командир на силите със специално предназначение „Ахмат“, съобщават руски медии.

„Държа на мнението си: повече от уверен съм, че тази година ще завършим СВО“, е заявил той.

Алаудинов е добавил, че Въоръжените сили на Украйна „вече са се пръснали из всички фронтове, като на всеки няколко дни руските части превземат нови населени места“.

Той е отбелязал, че „дори и след победата на Русия, те (ВСУ) ще се опитат да ѝ навредят, но от това няма да излезе нищо„.

Източник Труд

Tagged

2 thoughts on “Командирът на „Ахмат“ каза кога ще завърши войната в Украйна.

  1. Чеченецът АПТИ…..произведен в генерал е боец на място ……с авторитет и разбиране за тактическия бой и до там ! той не разбира истинската същност на войниците на Украйна ………те са тотално деградирали от лъжи и манипулации и са истинска БОЛЕСТ за въоражените сили на Р. Ф……………………….украинците неистово мразят всичко що е руско …….това че се предават не е съвсем така ….до този момент за две години и половина са се предали едва 6 000 ……………..Русия не може да се справи с количеството дронове които летят дори само с ръчна граната на борда си …….в киев и др. градове масово се произвеждат квадрокоптери и др. дронове във всеки гараж , във всеки апартамент………..така че нещата са доста неясни ………………аз не вярвам РУСИЯ да предприеме офанзивни дествия за да стигне до Киев…………..има ужасно добре укрепени пунктове на предния край и в дълбочина ……………да се превземат ?! ….това не е разходка през ваканцията ! най лошото е че ПУТИН не провежда мобилизация и не готви както трябва доброволците ! Имам чувството че ПУТИН годви поражение на РУСИЯ…………..Украйна все пак има един милион и 300 000 войници ……как си представяте тези хора да обърнат гръб и да си заминат по родните места

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *