Командир на руски спецназ каза кога Украйна ще капитулира

Свят

Тази зима ще бъде решаваща, тя ще определи по-нататъшния ход на конфликта. Възможно е врагът да поиска мирни преговори през пролетта. Командирът на специалните сили на „Ахмат“ Апти Алаудинов написа за това в своя Tелеграм канал.

Според руския военен е твърде рано да се говори, че украинската армия е готова да капитулира, защото Киев е тласкан напред от колективния Запад, воден от САЩ.

Алаудинов е достигнал до този извод от разговори с украински военнослужещи, които са били пленени от „Ахмат“.

Той е общувал лично с всеки затворник, за да разбере настроенията и да разбере какво се случва в украинските въоръжени сили.

Според него врагът вече разбира, че ситуацията не е в негова полза, но все още не може да спре. Всичко трябва да се реши до пролетта.

Врагът все още не може да откаже да се съпротивлява на Русия, защото собственикът седи зад него и го притиска в гърба с щик. Тази зима ще бъде решаваща. През пролетта врагът определено ще започне да „клони“ към преговори с Русия – пише командирът на „Ахмат“.

Според него мирните преговори могат да бъдат само за пълната капитулация на Украйна при условията на Русия, но не и при условията на Запада или Киев. В противен случай Украйна може да се бие не само до последния украинец, но и до последната украинка.

И същността на преговорите ще бъде да се обсъди процедурата за капитулация на Украйна. Сигурен съм, че нашата страна няма да преговаря или да се съгласи по никакъв начин с каквито и да е условия на украинската страна. Затова ще говорим изключително за капитулация – добавя Алаудинов.

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *