Костадинов обясни какъв железен принцип въвеждат в партия „Възраждане“! Няма да повярвате!

България отблизо

„Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката – да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим поне за половин милион гласа“.

 

Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „България сутрин“ на Bulgaria ON AIR.

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на „Възраждане“. Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали, смята Костадинов.

„Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимават с разпределяне на баницата и личностни битки“, подчерта лидерът на „Възраждане“.

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. „Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката“, посочи Костадинов.

„Възраждане“ настоява Централната избирателна комисия да ограничи броя на подаваните онлайн заявления от един IP адрес в Турция.
„ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала – има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления.

В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес“, каза председателят на партията Костадин Костадинов.

От „Възраждане“ настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините, защото номерата са само за тези, които не могат да прочетат името на партията. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов.

„В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба“, завърши той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *