Костадин Костадинов захапа Стефан Янев. И 1 процент няма да вземе, аз ще управлявам България

България отблизо

Имаме две алтернативи – или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години. Това коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по Nowa News.

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, но той не очаква РСМ да включи българите в Конституцията. „Вдигането на ветото е национално предателство срещу българския интерес. Не получихме подкрепа от нашите европартньори по казуса с Македония и работиха срещу нас“, смята той. И допълва, че „Български възход“ няма да вземе повече от процент подкрепа. Янев няма да влезе във властта и хората не го искат /?!/ 

По думите му резултатите на „Възраждане“ според социолозите винаги са двойно по-ниски от реалните. „Проучването ни е винаги на повече 1000 човека. Пускаме анкета чрез студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от населението. Социологията служи единствено и само за ориентация“, заяви Костадинов.

Той потвърди, че „Възраждане“ са били търсени за коалиционен партньор, но те имат ясна програма с приоритети и не отстъпват от нея. „Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за членството ни в НАТО“, обяви лидерът на „Възраждане“. И уточни, че действително в партията са решили да нямат гражданска квота.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *